2777
2789
عنوان

آره😁دقیقا با توام بی وجدان🫵

88 بازدید | 9 پست

تنها نفرین واسه ادمای تنوع طلب

میتونه این باشه

امیدوارم یه روز واقعا عاشق بشی و

بهش نرسی

من ۹۹ درصد فرشته‌م ، اما امان از اون یه درصد :/ 

از ادمای تنوع طلب بدم میاد مخصوصا پسر باشه وبخواد با یه دختر اینکارو کنه دختری که با جون دل دوسش داره اما اون همش بی خبر از اون با چند نفر درارتباطه😊

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
از ادمای تنوع طلب بدم میاد مخصوصا پسر باشه وبخواد با یه دختر اینکارو کنه دختری که با جون دل دوسش دار ...

من با همچين آدمی بودم متأسفانه 😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با همچين آدمی بودم متأسفانه 😁

هعی فداسرت تا سرخودشون نیاد نمیفهممن چه دردی  داره واقعا نمیدونم فازشون از اینکار چیه بعد همینا میگن دختر خوب پیدا نیست 😐

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
هعی فداسرت تا سرخودشون نیاد نمیفهممن چه دردی داره واقعا نمیدونم فازشون از اینکار چیه بعد همینا میگن ...

خودشون لجنن

فکر کننننن

عکس نود دختر دیگه رو برام فرستاد 

من سرش خیلی غیرت داشتم نابودم کرد💔

خودشون لجننفکر کنننننعکس نود دختر دیگه رو برام فرستاد من سرش خیلی غیرت داشتم نابودم کرد💔

لعنت بهشون😐💔

از ادمای تنوع طلب بدم میاد مخصوصا پسر باشه وبخواد با یه دختر اینکارو کنه دختری که با جون دل دوسش دار ...

سلااااام چطورییی 

اصلا حرفتو با ای طلا باید بنویسیم😁😜

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
سلااااام چطورییی اصلا حرفتو با ای طلا باید بنویسیم😁😜

سلاممم قربونت تو خوبی عزیزم

لطف داری جانم😆✋😌