2821
2789
عنوان

تیرویید نوزاد

107 بازدید | 9 پست

خانما دخترم 34هفته بدنیا اومده الان دوماهشه تا الان سه بار آزمایش کف پا تیرویید داده دوتاش خوب بودن این آخرین رو هم 64روزگی داد بعد چند روز امروز زنگ زدن از بهداشت ک 5ببرین از رگش ازمایش بگیرین بیارین .خیلی نگرانم جوابشو ده روز دیگه میاد .من تو بارداری تیروییدم بالا نبود و همش قرص می‌خوردم تحت کنترل بود از قبل بارداری کنترلش کردم پس چجور الان دخترم تیرویید داره چجور دوتایی اولی خوب بوده

ن عزیزم برای منم همین شد مجدد زنگ زدن و من خیلی سیریش شدم که چرا زنگ زدین دیگه لو داد که کیت آزمایش دخترم از دستشون افتاده و گفتن بیرون برو آزمایششو بده جوابشو بیار برامون.وقتی ۲ تای اول خوب شده اصن نگران نباش دیگه اوکی

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

بچه منم 36 هفته به دنیا اومد 

اولین آزمایش رو بردیم بهداشت دادیم مشکلی نداشت 

بعد یه کاغذ بلندبالا نوشتن دادن دستمون که در فلان تاریخ ها مجدد مراجعه کنین 

من با پزشک فوق تخصص اطفال صحبت کردم 

اونم یه آزمایش از رگ نوشت براش

همون موقع چون بچم زردی هم داشت از کف پاش هم دوبار آزمایش گرفت 

بعدصم گفت لازم نیست آزمایش های بهداشت رو ببری 

خداروشکر هم بچه مشکلی نداشت...

نگران نباش 

خدا..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه منم 36 هفته به دنیا اومد اولین آزمایش رو بردیم بهداشت دادیم مشکلی نداشت بعد یه کاغذ بلندبالا نوش ...

دختر منم دوتاشو داده هیچی نبوده این اخریم اگه مشکلی بود گفت دوسه روزه خبر میدن بعد ی هفته زنگ زدن ک 5ببرین از رگش بگیرین انقد اذیت شد ک 

زنگ زدن چی گفتن

دقیق یادم نی فقط یادمه بعدش زدم رو سرم و زار زار گریه کردم بعد ک خانومه حالمو وخیم دید ترسید و لو داد...واسه منم آز اولش گفت جوابش خوب شده فقط واسه اطمینان ببر بیرون مجدد.....منم با هزار ترس و گریه و دعا رفتم خدارشکر سالم سالم...توام عین منی شک نکن

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
دقیق یادم نی فقط یادمه بعدش زدم رو سرم و زار زار گریه کردم بعد ک خانومه حالمو وخیم دید ترسید و لو دا ...

بردمش صب انقدم اذیت شد ک رگ پیدا نمی‌کردن فقط نیم ساعت بکوب گریه کرد بچمو سوراخ سوراخ کردن .دوتایی اولیش خوب بوده این اخریم تاسوعا آزمایش داد الان تازه یادشون افتاده بگن اینجور 5ببر دوباره آزمایش بده

بردمش صب انقدم اذیت شد ک رگ پیدا نمی‌کردن فقط نیم ساعت بکوب گریه کرد بچمو سوراخ سوراخ کردن .دوتایی ا ...

اصلا نگران نباش بخدا همش حساسیت های بهداشت درب و داغونه نمیتونن ۱ آز بگیرن دقیق...ببر و با خیال راحت بزرگش کن.ایشالله عروسیش و ببینی عزیزم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز