2777
2789
عنوان

با مامانم دعوای شدید کردم

450 بازدید | 17 پست

خانواده مادرم یعنی مامان‌بزرگ و خاله و دایی‌هام کلا ادمای دوبه‌هم زنی هستن خیلی دخالت‌کننده خیلی حق‌به‌جانب....چندین بار تا حالا باعث بحث و جدل بین من و مامانم و داداشم و مامانم شدن ولی بازم مامانم ازشون دفاع میکنه! 

تو تاپیکام هست ماجرای من که ۷ ماه خونه بابام قهر بودم بعدش برگشتم سر زندگیم چه حررررفا که از این خانواده من نشنیدم بعد هم که برگشتم گفتن ما منتظریم تا دوباره شوهرش بیرونش کنه طلاق بگیره و الانم همچنان منتظرن و این قضیه رو مامانم میدونه!

میگفتن تو لیاقت بچت و نداری برو پیش شوهرت بچت و بده ما بزرگ کنیم...!

حالا سر یه جریانی من با داییم بحثم شد مامانم طرفداریش و کرد منم خیییلی عصبی شدم خیلی حرفای بدی به مامانم زدم با بچم قهر کردم اومدم خونه خودم گفتم تا زمانی که با اونا قطع رابطه نکنی من خونتون نمیام

حالا دلم برا مامانم سوخت نمیدونم چیکار کنم از دلش دربیارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وحشی شدم ببخشید 😂😂🤣🤣

زمانی که به قول خودتون وحشی میشی اول فکر کن بعد تایپ کن عزیزم من راهنمایی خواستم یعنی خودم ناراحتم بابتش انتظار ندارم شما بااین لحن درمورد من و مامانم صحبت کنی