2777
2789

از محصولات ریحان کالا ساتفاده کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضدافتاب ضدلک لافارر اصلش البته برای لک خلیلی خوبه

منم لافارر دکتر برام نوشت واسه دوستای حساس و پنجاه درصد بیرنگش باورت میشه برام لک آورد بعد استفاده پوستمو تیره کرد گذاشتم کنار 

لکات برای چند وقت قبل بود؟

لک های من همیشگی بودن،این جوری بود که تو یک چرخه همش جوش میزدم و دستکاریشون میکردم و هیچ وقت صورتم بدون لک قهوه ای نبود با اسنس حلزون و نیاسیامید جوش ها و جای جوش ها خوب شد،یک سال پیش اینطوری بودم چهار ماه طول کشید درمان شه

لک های من همیشگی بودن،این جوری بود که تو یک چرخه همش جوش میزدم و دستکاریشون میکردم و هیچ وقت صورتم ب ...

خداروشکر که مشکلت رفع شد الان منم صورتم پر لک قهوه ای هست پس ارزش داره بخرم 

فقط همین؟ من جوش ندارم دیگه نیاسیامید لازمه بخرم؟

خداروشکر که مشکلت رفع شد الان منم صورتم پر لک قهوه ای هست پس ارزش داره بخرم فقط همین؟ من جوش ندارم د ...

فقط همین که نه،اگه پوستتون مثل من چرب و جوش داره و جاش جوش ها قهوه ای میشه فکر کنم اون چیزایی که من میزدم به دردتون میخوره و توصیه میکنم هزینه کنید و بکجا همه رو با هم بخرید،شوینده فیس دوکس پوست خشک برای شستن صورتتون،اسنس حلزون کوزارکس و مرطوب‌کننده درماتیکالی کیلینیک برای روتین صبح،نیاسینامید اوردینری و مرطوب کننده سیمپل برای روتین شب،اینا محصولاتی بود که من میزدم اسنس خالی فایده نداره 

فقط همین که نه،اگه پوستتون مثل من چرب و جوش داره و جاش جوش ها قهوه ای میشه فکر کنم اون چیزایی که من ...

من شوینده خوب و ابرسان و مرطوب کننده و ضد لک دارم 

ولی خوب لکای قهوه ای هم دارم که موندن روی پوستم

من شوینده خوب و ابرسان و مرطوب کننده و ضد لک دارم ولی خوب لکای قهوه ای هم دارم که موندن روی پوستم

اگه شوینده و مرطوب کنندتون خوبن فکر کنم اسنس و نیاسنامید کافی باشن،میتونم مارکشون رو بپرسم؟

اگه شوینده و مرطوب کنندتون خوبن فکر کنم اسنس و نیاسنامید کافی باشن،میتونم مارکشون رو بپرسم؟

شوینده ژل روکتین دارم و ابرسان پروکسین و مرطوب کننده ایلیون  کره ای هستن از گروه معتبر خرید میکنم 

شوینده ژل روکتین دارم و ابرسان پروکسین و مرطوب کننده ایلیون کره ای هستن از گروه معتبر خرید میکنم

همشون خیلی عالین،ضد لک اکسیس وای هم توش نیاسینامید داره و ضد جوشه اونم خوبه،یا اسنس و نیاسنامید اکسیس وای رو بخرید یا اسنس و نیاسنامید اوردینری،من تجربه استفاده از اکسیس وای رو نداشتم خودتون تحقیق کنید ببینید کدوم براتون مناسب تره🌷

همشون خیلی عالین،ضد لک اکسیس وای هم توش نیاسینامید داره و ضد جوشه اونم خوبه،یا اسنس و نیاسنامید اکسی ...

مرسی عزیزم اتفاقا اکسیس وای هم دارم حقیقتا تاثیری نداشته 

دیگه نمی تونم زیاد هزینه کنم بخاطر همین پرسیدم کوزارکس واقعا تاثیر داشته تا سر فرصت بخرم