2777
2789

تو این فیلم ها و سریال ها دنبال واقعیت نباش

مگه تو کتاب تاریخ های ما واقعیت و نوشتن؟؟؟ 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا فیلم چرتیه که به ما ایرانیا هیچ ربطی جز نفرت از اون خاندان نداره

امضات👌👌👌👌

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

فیلم خیلی خوبیه

تو منابع معتبر اومده تعدادی از یاران مختار ایرانی بودن

مرگ دو تا از شخصیتا مشخص نیست تو روایات و دخالت نویسنده س

کتاب پرونده مختارنامه اطلاعات خوبی در مورد فیلم نوشته

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
کیسان ابوعمره بوده

کیسان ابوعمره هیپ شباهتی به کیان ایرانی نداره تو کاراش تو واقعیت.

توی جنگ داخلی دوم مسلمانان یا بقولی قیام مختار از اولش حضور نداشته و از  قبل مختارو نمیشناخته

توقعت دیدن واقعیت تو یک سریاله بوده؟بزن گوگل،کتاب بخون،مختار بفهمی کی بوده اگر ایرانی یی دیگه نگاشم ...

چرامگه چیکارکرده

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
توقعت دیدن واقعیت تو یک سریاله بوده؟بزن گوگل،کتاب بخون،مختار بفهمی کی بوده اگر ایرانی یی دیگه نگاشم ...

منظورم این  بود که چرا انقد راحت با تحریف میشه گول زد

کتابای تو گوگل نه،کتابخونه چرا خوندم و از این سریال متنفر شدم.

کتاب جنگ های داخلی مسلمانان نگاه دیگه ای به مختار داره.

منظورم این بود که چرا انقد راحت با تحریف میشه گول زدکتابای تو گوگل نه،کتابخونه چرا خوندم و از این س ...

عاره راحت،تحریف سخت نیست،چون تحریف کننده معمولا قویه قدرت داره،خوشحالم که از اول هم با اینکه فیلم بازم،ولی چون همسرم دوست نداشت یکبار هم کامل ندیدمش

Nop