وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام
گفتم تقریبا دیگه مثلا نوجوانان یجورن از لحاظ هیجان و حس و حال اونا چجورین
یه سری هاشون هنوز دنبال هیجانن و احساسات روی منطقشون غلبه داره هنوز.
بعضی دیگه هم نه از تجربیاتشون درست استفاده میکنن و منطقی تر و امن ترن
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
تو این سن صبر بیشتری دارند ناراحتی هاشون را بیشتر درون خودشون میریزند به زمین و زمان ناسزا میگویند ولی کسی نمیفهمه.در یک کلمه محافظه کارند.در حالت متاهل بودن از زنها خوششون نمیاد ولی طنابی هست که خودشون با دستانشان انداختند گردنشان پس سکوت میکنند
اخه عزیزم تقریبا به اندازه تمام مردهای ۴۰ساله دنیا ویژگی و خصوصیت براشون وجود داره. و اینکه یه مرد چهل ساله چه ویژگی داشته باشه با خیلی چیزها برمیگرده. ندیده و نشناخته ابدا نمیشه نظر داد