2777
2789
من حس کردم طبیعی ولی عالی

آیا همسرم بزرگش رو میاره برای اشتی؟ اگ اره کی؟؟

اعتیادش ترک میکنع؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارامش صحیفه سجادیه زیادبدون بامعنی وبدون وقفه بعدا نگی نگفتی بدون وقفه هرروز یه دعاش روبامعنی بخون

,مرسی عزیزم 

بهم خیانت شده یاسوتفاهم بوده؟شوهرم چقدرصادقه خواهش می کنم بهم بگو

ارامش صحیفه سجادیه زیادبدون بامعنی وبدون وقفه بعدا نگی نگفتی بدون وقفه هرروز یه دعاش روبامعنی بخون

آیا همسرم بزرگش رو میاره برای اشتی؟ اگ اره کی؟؟

اعتیادش ترک میکنع؟؟؟

من فقط حستو می‌خوام 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
سالمه نترس فقط نزنیش ها دارم میگم مدارا کن باهاش

نمیزنم دخترمم عصباب خوردکنه ولی نمیزنمش🤣

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

عزیزم به منم بگو امتحانم رو چند میشم؟پارتنرم کی میاد خاستگاریم؟چه ماهی؟یا چند وعده دیگه؟ 

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

برمیگرده؟حسش بهم چیه؟ 

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.

وقتی شماجواب دادی حپخیلی خوشحال شدم وسوالی که خیلی درگیرشم وارامشم راگرفته خدامیدونه باچه ذوقی ازشماپرسیدم امادیگه جواب ندادی گلم اگه به من بگی به خداکمک بزرگی به من کردی آیاشوهرم به من خیانت کرده ؟رابطش چی بوده