2777
2789
عنوان

چرا این طوریم😐

112 بازدید | 10 پست

برامم مهم نیست ولی نمی دونم چرا نمی تونم بهش فکر نکنم.اخلاقمه کلا هیچکس رو نمی تونم رها کنم خیلی بده فکر کن خودت کاملا می دونی طرف بهت آسیب داره میزنه مناسبت نیست ولی نتونی رها کنی حتی اگر قطع ارتباط کنی انقدر بهش فکر می کنم که ...

هیچی نگفته والا برام مهم نیست یعنی علاقه ای بهش ندارم ولی نمی دونم چرا همش فکر می کنم...

اه خیلی مزخرفه

وقت تراپیست گرفتم این اخلاقم خیلی رو مخمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلا اینجوری بودم اینقد اسیب زدن ضربه زدن که دیگه الان کاملا سنگ دل شدم بلاخره ادم یجایی خسته میشه

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.

منم دقیقا مثل خودتم بد وابسته میشم

من دیگه نوبرم

به قرآن می دونم داره بهم آسیب میزنه داره ازم سو استفاده می کنه ناراحتم می کنه ولی نتونی رها کنی حتی قطع ارتباطم کنم خیلی فکر می کنم.

خیلی دیگه رو اعصابمه انقدر زود وابستگی دیگه داره اذیتم می کنه برای فردا وقت تراپیست گرفتم

خارم منم مثل خودت 💔😂

یعنی ی روز با ی نفر باشم اگ باهاش اکی بشم بره یجوری ناراحت میشم انگار ی ساله میشناسمش

قبلا اینجوری بودم اینقد اسیب زدن ضربه زدن که دیگه الان کاملا سنگ دل شدم بلاخره ادم یجایی خسته میشه

منم خیلی آسیب دیدم ولی بازم...

از خودم می پرسم چی کم دارم که بهش نیاز دارم بمونه به جواب نمیرسم

خیلی مزخرفه دیگه تصمیم گرفتم برم تراپیست

فقط هم مشکلم همینه که واقعا حالم رو بد کرده

خارم منم مثل خودت 💔😂یعنی ی روز با ی نفر باشم اگ باهاش اکی بشم بره یجوری ناراحت میشم انگار ی ساله م ...

داره بدجور بهمم میریزه این اخلاقم...

همه میگن زود عاشق میشی نه والا به خدا علاقه ای ندارم بهش فقط می خوام باشه ربطی به جنسیت هم نداره

چیزی هم کم ندارم نمی دونم مشکل از کجاست...

منم خیلی آسیب دیدم ولی بازم...از خودم می پرسم چی کم دارم که بهش نیاز دارم بمونه به جواب نمیرسمخیلی م ...

نگران نباش توام تغییر میکنی ادم کم کم تغییر میکنه یهویی اتفاق نمیوفته هر کی هر اسیبی بهت زد تو ذهنت بمونه نمیگم بلانسبت کینه ای باش ولی تو ذهنت بزارش درس عبرت بشه واست

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.

داره بدجور بهمم میریزه این اخلاقم...همه میگن زود عاشق میشی نه والا به خدا علاقه ای ندارم بهش فقط می ...

شاید باید نقش آدم های دورمون کمرنگ تر کنیم کمتر وابسته بشیم نمیشه ولی باید سعی کنیم