2777
2789

برا ما نشد 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه کار باید کنم؟اخه میگن گوشی رو اوراق میکنن اصلا روشن نمیکنن

بله  بهترین کار کارتن و مشخصات سریال و...  گوشی رو برداری بری کلانتری شکایت کن اونا به محض اینکه طرف گوشی رو روشن کنه نقطه زنی میکنن و آدرس کامل طرف رو درمیارن و سروقتش میرن. البته ببین اونجایی که ازت دزدین دوربین مدار بسته وجود نداره خیلی راحت می تونن دزد رو شناسایی کنن حتی اگه هم صورتش پوشیده باشه از راه رفتن و حرکات طرف متوجه میشن

بله بهترین کار کارتن و مشخصات سریال و... گوشی رو برداری بری کلانتری شکایت کن اونا به محض اینکه طرف ...

دوربین هست ولی نانه نمیدن که برم دوربین چک کنم کلانتری میگه اول باید با همیاب ردش بزنن میگه به فرض تو صورتشو دیدی چه میدونی کیه