leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7227 عنوان دوباره ردشدم😭 132 بازدید | 15 پست برای بار پنجم آزمون شهری رد شدم هرچقدر به شوهرم گفتم تمرین نکردم نمیرم امتحان بدم به زور برداشت بردم آدم اینطوری افسردگی میگیره خب 😔 خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم 1403/05/01 | 11:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساندویچ_کثیف عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 8895 باز خوبه شوهرت میگه برومن بار دوم هفته پیش رد شدم شوهرم گفت نمیخواد بری دیگه بی عرضهای و ... دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7227 باز خوبه شوهرت میگه برومن بار دوم هفته پیش رد شدم شوهرم گفت نمیخواد بری دیگه بی عرضهای و ... حالا این چیزی نمیگه ولی مطمئنم به وقتش سرکوفت میزنه خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
fim عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 254 خودتون ماشین دارین؟؟اگه دارین و شوهرت پایه هست بگو کنارت بشینه و تو رانندگی کن تا اوکی بشیمربیت خوبه؟؟
ساندویچ_کثیف عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 8895 حالا این چیزی نمیگه ولی مطمئنم به وقتش سرکوفت میزنه هرکی اونجا اومده واسه امتحان دفعه ۶ ۷ ۸ اومده و رد میشه یا قبول میشهیکیشون ک بار ۱۲ قبول شدب شوهرم میگم خب فقط ک من نیستم اوناهم چندبار اومدن تا قبول شدن میگه شاید یکی خواست بار ۱۰۰۰قبول شه توهم باید ب اون نگاه کنی😐😐😐 دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7227 خودتون ماشین دارین؟؟اگه دارین و شوهرت پایه هست بگو کنارت بشینه و تو رانندگی کن تا اوکی بشیمربیت خوبه ... مربی ام اصلا خوب نبود شوهرم هزار دفعه گفتم بیا بریم تمرین ولی اهمیت نمیده خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7227 هرکی اونجا اومده واسه امتحان دفعه ۶ ۷ ۸ اومده و رد میشه یا قبول میشهیکیشون ک بار ۱۲ قبول شدب شوهرم م ... تمرین میکنی با ماشین خودتون؟ خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 33973 قبل امتحان با مربیت تمرین کن قبول میشی به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
ساندویچ_کثیف عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 8895 تمرین میکنی با ماشین خودتون؟ ن والا نمیبره تمرینمشکلی ندارم توی دوبل و این چیزادفعه اول یادم رفت ترمز دستی رو بخوابونم دفعه دم کمربند نبستم😅😅😅😅😅😅😅خیلی استرس میگیرم خراب میکنم دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲
fim عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 254 مربی ام اصلا خوب نبود شوهرم هزار دفعه گفتم بیا بریم تمرین ولی اهمیت نمیده ای بابانمیتونی مربیت عوض کنیدوستی،خواهری،برادری،پدری و....نداری باهاش تمرین کنی؟؟؟
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7227 قبل امتحان با مربیت تمرین کن قبول میشی آخه من پارسال کلاس های آموزشی بود و خیلیییییییی فاصله گرفتم از آموزش فکر کنم با یکی دو جلسه راه نمیفتم خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 33973 آخه من پارسال کلاس های آموزشی بود و خیلیییییییی فاصله گرفتم از آموزش فکر کنم با یکی دو جلسه راه نمیف ... چرا بابا راه میوفتی نهایت ۳ جلسه اضافه بگیر به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7227 ن والا نمیبره تمرینمشکلی ندارم توی دوبل و این چیزادفعه اول یادم رفت ترمز دستی رو بخوابونم دفعه دم کم ... خودت دفعه بعد بدون اینکه بهش بگی برو آزمون بده انشاالله قبول میشی خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7227 چرا بابا راه میوفتی نهایت ۳ جلسه اضافه بگیر اخه هزینه ش هم زیاده جلسه ای ۵۰۰ خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7227 ای بابانمیتونی مربیت عوض کنیدوستی،خواهری،برادری،پدری و....نداری باهاش تمرین کنی؟؟؟ دیگه کلاس هام تمام شده ک بخوام مربی رو عوض کنم ن هیچکس رو ندارم خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم