2777
2789
عنوان

زگیل و ازدواج

1051 بازدید | 15 پست

دوستان ایا میشه با وجود زگیل تناسلی ازدواج کرد ..خانواده معتقد ک ازدواج کن لما نگیم بهشون ..من ۳۰سالمه میترسن بترشم فقط میگن ازدواج کن من دی ماه باید دوز سوم بزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جسارتا اگر موارد رو پنهان کنید و بعدا بدونن

بعد از ازدواج آقا نکاح رو فسخ میکنه هاات

خودم چندین موردش رو دیدم....

🔴 جهت‌ مشاوره‌ی حقوقی ( خانواده‌ و کیفری‌ و..)                                                                                                🔵 مشاوره سریع از طریق تلگرام/ایتا  👈🏻 Vakil_yarhs                                                                                                🟢 مشاوره در سایت فقط از ساعت ۱۰ شب تا ۱۲ شب
واقعا ؟من فکر میکردم ویروسش همیشه ماندگاره تو بدنبا چه دارویی مثلا؟ اگر اطلاع دارید لطفاً بگیدمتاسفا ...

میدونی چرا میگن موندگاره ؟؟ بخاطر اینکه درمانش اراده میخاد هرکسی ارادشو نداره و انجام نمی‌ده ..بخاطر همینم دکتر ها میگن میمونه چون می‌دونن مردم حال و حوصله ندارن .. گلم من چندین آزمایش دیدم منفی شده تو گروهشون بودم 

متاسفانه اگه نگی اونم می گیره و بعد می تونه هم ازدواج رو فسخ کنه هم‌مشکلات زیادی پیش میاد . برا بارداری هم مشکلات زیادی داره.‌ من حتی یک بار لیزر نرفتم. ‌واقعا چرا میرید لیزر؟؟؟ ارزشش رو داره؟؟؟ اگه موی زائد نیاز یک بدن نبود خدا نمی آفرید. ‌مردم کلا با خودشون مشکلات دارن دیگه 

متاسفانه اگه نگی اونم می گیره و بعد می تونه هم ازدواج رو فسخ کنه هم‌مشکلات زیادی پیش میاد . برا بارد ...

حماقت کردم از فروردین شب روزم یکی شده ...نمیدونی کنارش چ عفونتهایی میگیری 

کلمه بترشم خیلی زشته استفاده میکنی😑😑😑

عزیز تحت فشار خونواده ام ...من میدونم شابد حالا حالا ها خوب نشم بقیه درک نمیکنن..حتی اگ گول بزنم طرف رو حامله بشم لچه زگیل میگیره اگ طبیعی باش 

عزیز تحت فشار خونواده ام ...من میدونم شابد حالا حالا ها خوب نشم بقیه درک نمیکنن..حتی اگ گول بزنم طرف ...

حتماً اول درمان شو بعد ازدواج کن به خانوادت هم بگو اگه مشکلی برای اون پسر پیش بیاد ازمون شکایت میکنن و ....

کاش یکی دردهایی که در دلم هست رو می فهمید و درکم می کرد/معلوم نیست تا کی زنده باشم ولی لعنت بر بی کسی و تنهایی😔😔

حماقت کردم از فروردین شب روزم یکی شده ...نمیدونی کنارش چ عفونتهایی میگیری

اره خب بیماری سختیه که انقد میگن مراقب باشین.‌ ازدواج نکن فعلا آخرش دعوا و مشکل پیش میاد . ۳۰ سنی نیست . فعلا درمانتو ادامه بده دیگه چاره چیه؟؟