2777
2789
عنوان

دختر خاله همسرم تو جمع گفت

325 بازدید | 14 پست

یک ماهه عروسی کردیم ، مادرشوهرم از بس نشسته پشت سرمون حرف زده هرکی از اقوامشان ما رو میبینن ، میگن زود ب زود بیاید حتی اگر ما نمی‌آیم شما بیاید 

یک ساعت راهمون هست 

و تو این یک ماه تقریبا هر هفته رفتیم، ولی بازم انگار مادرهمسرم توقع داره

دیگه دیشب تو جمع دخترخاله همسرم ک مجرده برگشت گفت پنجشنبه ها بیاید ، شب هم بمونید 

من حرصم گرفت ازش و جوابشو ندادم . 

الان تصمیم گرفتم هیچوقت جوری نرم اونجا ک بخوان شب ما رو نگه دارن 

میگفتی من و شوهرم عادت نداریم شبا جز خونه خودمون جای دیگه بخوابیم 

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حالا که دخالت میکنن توام با نرمش و سیاست خلص خودت هر هفته رو دوهفته یکبار بکن و جمعه ها برین و برگردین بعد کم کم بکن هر ۳هفته یا ماهی ۱ بار 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

هرطور صلاح خودتو میدونی انجام بده بقیه عادت میکنن 

تو مجبور نیستی به حرف اونا گوش کنی و باب میل اونا برنامه بچینی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دخترخاله ی همسر باید تشخیص بده کی برین اونجا 🙄🙄🙄🙄هنوزم هستن همچین آدمایی که سرشون به جای تن خودشون تو زندگی دیگرانه !! 😕😕😕

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

عزیزم حالا که دخالت میکنن توام با نرمش و سیاست خلص خودت هر هفته رو دوهفته یکبار بکن و جمعه ها برین و ...

دقیقا میخوام همین کارو کنم 

جالبه ک میدونن من جای دیگه نمیتونم بخوابم و راحت نیستم 

و اصلا هم تو جمعشون منو محل نمیدن 

ولی نمیدونم چرا میخوان ک بمونیم 

دقیقا میخوام همین کارو کنم جالبه ک میدونن من جای دیگه نمیتونم بخوابم و راحت نیستم و اصلا هم تو جمعشو ...

مرض دارن . تو با سیاست کوتاه ترش کن تا بفهمن نمیتونن دخالت کنن تو اگه کاری نکنی مطمئن باش اخرش مادرشوهرت شوهرتو نرمش میکنه 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

دخترخاله ی همسر باید تشخیص بده کی برین اونجا 🙄🙄🙄🙄هنوزم هستن همچین آدمایی که سرشون به جای تن خودش ...

از بس که مادر همسرم نشسته پشت سرمون حرف زده 

جوابشو ندادم ، چون اونا میخوان جواب بدم که تو دستشون نگه دارن و ب همسرم بگن زنت اجازه نمیده 

از بس که مادر همسرم نشسته پشت سرمون حرف زده جوابشو ندادم ، چون اونا میخوان جواب بدم که تو دستشون نگه ...

خب زنش اجازه نمیده 

همینه که هست 

نکنه باید خاله و دخترخاله اجازه بدن ؟

خیلی محترمانه اما قاطع باش

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب زنش اجازه نمیده همینه که هست نکنه باید خاله و دخترخاله اجازه بدن ؟خیلی محترمانه اما قاطع باش

کاش بهش میگفتم 6زیزم شما ک وقتتون اینقدر آزاده برای پنجشنبه ما برنامه چیدی، کاش شنبه تا چهارشنبه رو بهمون بگی صبح تا شب چیکار کنیم

کاش بهش میگفتم 6زیزم شما ک وقتتون اینقدر آزاده برای پنجشنبه ما برنامه چیدی، کاش شنبه تا چهارشنبه رو ...

راه دخالت و نظر دادنشونو ببند 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan