2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه نه از لحاظ استعداد فرد ، نه از لحاظ سطح تلاش ، نه مزایا و معایب و.. هیچ سنخیتی ندارن

چجوری این دو شغل رو مورد مقایسه با هم میشه قرار داد؟

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

هردو رو باید براساس علاقه و سایر شرایط بررسی کرد 

دوستم با اینکه رتبه برتر دانشگاه و کنکور بود الان معلمه 

اون یکی دوستمم پرستار 

باید ببینی کدومو می‌پسندید 

اخه پزشکی باید پاره بشی بعد ۱۰ ۱۲ سال باز هم با کار واسترس زیاد شاید بتونی یه درامدی داشته باشی

دیگه خود دانی. من الان معلمم پول ندارم تو این سن همه ش غبطه دکترها دندانپزشک هارو میخورم همه ش به خانواده م میگم منو تشویق نکردید برم دندانپزشکی بخونم حاضر بودم چندسال پشت کنکور بمونم ولی تو یکی از رشته های پزشکی برم که تو این سن لنگ پول نمونم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اخه پزشکی باید پاره بشی بعد ۱۰ ۱۲ سال باز هم با کار واسترس زیاد شاید بتونی یه درامدی داشته باشی

نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود  چند سال سختی بکش عوضش پرستیژ اجتماعی و درآمد عالی داشته باش یه عمر 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
دیگه خود دانی. من الان معلمم پول ندارم تو این سن همه ش غبطه دکترها دندانپزشک هارو میخورم همه ش به خا ...

دقیقا. مثل من 

حرف دلمو زدی

منم. الان معلمم مثلا ب کجا رسیدم 

اون موقع که دبیرستان میرفتم. پشت کنکوری بودم  بچه بودم عقلم نمی‌رسید که  آینده رو باید الان بسازم  هیچ برنامه ریزی نداشتم 

الان ۳۸ سالمه فقط دارم حسرت میخورم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
دقیقا. مثل من حرف دلمو زدیمنم. الان معلمم مثلا ب کجا رسیدم اون موقع که دبیرستان میرفتم. پشت کنکوری ب ...

اره خانواده منم عقل نداشتن فقط میگفتن یه دانشگاه برو که نگن بیسوادی بعد شوهر کن چه شغلی چه کاری!!!!! 

تا این سن هم نتونستم ازدواج کنم نه شغل درست درمون داشته باشم نه پول😁 تحت خانواده بی درایت و بی عقل 

اگه یه زمانی بچه داشتم فقط میگم پزشکی بخونه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻