2789
ان شاءالله ک باردار میشی اخه میدونی مادرشوهرم تاحقیرم کرده تازه ۴ ماهه عروسی کردم همش تیکه میندازه ک ...

هيچ وقت فكرنكن كه شرمنده ميشي… ٩٥ درصد زنان زايا هستن.. ٣ درصدشون نياز به درمان دارن.. ٢ درصد نازان كه اونم با روش هاي جديد باردار ميشن.. از رابطه لذت ببر فقط..شما هنوز وقت داري تازه ٤ ماهه ازدواج كردي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هيچ وقت فكرنكن كه شرمنده ميشي… ٩٥ درصد زنان زايا هستن.. ٣ درصدشون نياز به درمان دارن.. ٢ درصد نازان ...

میدونی بعضی حرفها هستن دلمو خیلی میشکنن وقعا ناراحتم میکنن 

ان شاءالله ک باردار میشی اخه میدونی مادرشوهرم تاحقیرم کرده تازه ۴ ماهه عروسی کردم همش تیکه میندازه ک ...

امیدت به خدا باشه عزیزم انشاالله همین تاپیک بیای خبر خوب بدی 😍🙏 

منم بعد از ۵سال تازه یکماهه اقدامم دعا کن منم زودی باردارشم 🌹🌹 

میدونی بعضی حرفها هستن دلمو خیلی میشکنن وقعا ناراحتم میکنن

من خودمم توي مدت اقدامم مثلا يكي بچه داشت بهم ميگفت مادر نشدي متوجه نميشي… خيلي دلم ميشكست.. خدا ميدونه چقدر گريه كردم از حرفاشون.. ولي خداي ماهم بزرگه.. هرزمان كه صلاح باشه نطفه سالم قرار ميده.. من خيلي استرس وارد كردم به خودم.. مثل من نباش سعي كن زندگي كني.. اينجوري لذتاي زندگيت از بين ميره