2777
2789
عنوان

کامپیوتر

48 بازدید | 9 پست

کامپیوتر سخته؟

ریاضیش سخته؟

از هنرستان بریم آینده داره؟

از فنی برم بهتره یا کارودانش؟

اگه از فنی برم بعد ادامه تحصیل واسه دانشگاهش به چه صورته؟

کنکورش به چه صورته؟!(عملی یا تستی یا با معدل یا.....)

چه دانشگاه هایی دارنش و میشه تو چجور دانشگاه هایی درس خوند!؟

واقعا ممنون میشم اگه چیزی میدونید بگید 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله سخته

یکی از سخت تزین ریاضی ها رو داره تقریبا

از هنرستان بری یکم کارت سخت میشه واسه پاس کردن واحدای دانشگاهیش هرچند احتمالا بهتون واحدای پیش رو هم میدن تو دانشگاه

فنی بری بهتره

کنکورشم عادی مثل رشته های دیگه

کنکور ریاضی و فنی رو میدی ولی میدونم بعضی دانشگاهای شهریه پرداز رشته کامیپوتر صرفا سوابق و بدون کنکور هم دارن

همه دانشگاه های فنی مهندسی و دانشکده های کامپیوتر دارنش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

فنی و حرفه ای برو که یه چیزایی  یاد میدن و توی دانشگاه زیاد به مشکل برنمیخوری . کارودانش اصلأ نرو . اگه هم از رشته ریاضی بخوای بری باید بدونی که توی دانشگاه حسابو میذارن رو اینکه از هنرستان اومدی و بلدی پیش زمینه داری ، و همون مطالب هنرستانو ادامه میدن و اگه از ریاضی بری سختت میشه . درکل رشته سختیه

همیشه با امضا مشکل داشتم .......
فنی و حرفه ای برو که یه چیزایی یاد میدن و توی دانشگاه زیاد به مشکل برنمیخوری . کارودانش اصلأ نرو . ...

اها مرسی

ببخشید گفتین کنکورش تستیه،یعنی اگه یه مرحله ای رو قبول شیم دیگه کنکور عملی مثل بعضی رشته های هنرستان نداره؟؟؟