2777
2789

خانما من امروز بعد از ۱۲روز تاخیری آزمایش خون دادم به بارداری الان جوابش اومده دکتر میگه مشکوکه به بارداری کسی میدونه یعنی چی پس چرا مثبت نشده آخرین پری هم ۲۰خرداد بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متخصص زنان رفتی؟

اره 

تنبلی دارم

هر کسی یه چیزی میگه

شوهرمم آز نداده

سنمم بالاست 

از گریه های بعد پری دیگه مریض شدم انقد بهم فشار میاد.

خدا انقدر راحت به همه دوتا دوتا میده

به ما رسید فقط تماشا میکنه

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

می فهمم.منم ی بار مثبت شد بعد چند روز منفی و دیگه همش منفی منفی منفی منفی منفی منفی منفی. لعنتی 😭😭 ...

شوهرم از خوشحالی منو برد رستوران تو‌همون رستوران قبل غذا پری اومد🤣😭

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

اره تنبلی دارمهر کسی یه چیزی میگهشوهرمم آز ندادهسنمم بالاست از گریه های بعد پری دیگه مریض شدم انقد ب ...

من جاریم تنبلی تخمدان داشت می‌گفت یکی ب من گفت تخم شنبلیله بخور

بعد چند وقت میگه تست زدم مثبت شد اینم امتحان کن عزیزم

اره تنبلی دارمهر کسی یه چیزی میگهشوهرمم آز ندادهسنمم بالاست از گریه های بعد پری دیگه مریض شدم انقد ب ...

دوسین امتحان کردی

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

شوهرم از خوشحالی منو برد رستوران تو‌همون رستوران قبل غذا پری اومد🤣😭

😭😭

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

من جاریم تنبلی تخمدان داشت می‌گفت یکی ب من گفت تخم شنبلیله بخوربعد چند وقت میگه تست زدم مثبت شد اینم ...

ممنونم بانوی مهربان🥹🌺

نه. از چند تا چند پری باید خورد ؟؟از کی به بعد ممنوعه؟؟

خیلیا بعد نه ماه با دوسین حامله شدن ببینم تو اصلا شکمتو گرم با کمر شتری میبندی؟صبحا عسل و سیاهدانه نسبت سیاهدانه یک سوم عسل رو قشنگ میجویی و ناشتا باید باشی شبا هم قبل خواب با همین روال ب شوهرتم بده خودت تا ۱۰روز از اول روز پری بخور شوهرت مدام بخوره 

ب شوهرن معجون بده خودتم سعی کن روغن حیوانی مصرف کنی با تخم مرغ محلی 

پوزیشن رابطه طوری باشه که زن پایین باشه و ی بالش زیر کمر که راحت منی وارد بشه چند دقیقه تو همون حالت بمون 

چایی هاتو با نبات بخور 

رو کاشی راه نرو و شکمتو ماساژ بده با روغن زیتون 

حسابی ب خودت برس که بدنت تقویت شه 

کلم بروکلی هم سعی کن با خورشت لوبیا بپزی تن تن بخوری 

نه. از چند تا چند پری باید خورد ؟؟از کی به بعد ممنوعه؟؟

من شروع کردم امروز پری تموم  شد بدون استرس با روحیه شاد شروع میکنم اخر ماه خبرشو بهت میدم

من شروع کردم امروز پری تموم شد بدون استرس با روحیه شاد شروع میکنم اخر ماه خبرشو بهت میدم

ممنونم بانو،من نزدیک پریودمه پری اومدمیخورم.

خیلی گلی❤️‍🩹💔🥹💖💖🌹🥰