2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چجوری؟

بشین قشنگ اخلاقای ساده ای که داره آزارت میده لیست کن بنویس از مشاوره یا هرکی که اخلاق شوهرتو خوب میشناسه غیر مستقیم کمک بگیر بندازش تو دل جامعه آدمایی که زرنگن باهاشون معاشرت کنه با نظارت خودت که سر بنده خدا رو کلاه نزاره خیلی چیزا ..این زن که میتونه مردو به هر شکلی که دلش میخواد تربیت کنه ..یاد حرف مادربزرگ ..مرد دوجا تربیت میشه یکی بدست مادرش که پسر خوبی برای مادرش باشه یه جا وقتی ازدواج میکنه زنش جوری تربیتش کنه که مرد خوبی برای خودش باشه ..فکر کن یه پسر بچه س که خدا گذاشته تو زندگیت تو اون چیزی که ازش میخوای درستش کن عوضش کن ..از دامن زن مرد به معراج می‌رسد اینم مال زمون ما که میگفتن بهمون .

بشین قشنگ اخلاقای ساده ای که داره آزارت میده لیست کن بنویس از مشاوره یا هرکی که اخلاق شوهرتو خوب میش ...

مممنون از راهنماییتون البته هنوز ازدواج نکردم باهاش ولی یه دوره که باهم نامزد بودیم حالا تا بعدش

تو زرنگش کن ..سیاست زندگی تو یادش بده ..کاری نداره

دقیقا 

چیزی که برای ازدواج من رخ داد همسرم الان خیلی زرنگ تر و بهتر شده 

شکوفا شده بچم

متاهل و متعهد... درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانوما. درخواست نده بی ناموس

2790
2778
2791
2779
2792