2777
2789
عنوان

تولدم چند روز دیگس

101 بازدید | 11 پست

سلام خانما من چهار سال ازدواج کردم ولی بنا به دلایلی همسرم بیکار هستند سه سال و همیشه تولدم خودم خرج میکنم حتی کیکم خودم میخرم امسال خستم انگاری از این روند من برا تولد شوهرم خیلی زحمت میکشم بهترین کیک کادو جشن ولی امسال دوستدارم خودش بفکر باشه درسته پول و درآمد نداره مثلاً من هر ماه پول میزنم بکارتش ک البته خرج خونه می‌کنه خرج خودشم نمیکنه چطور بش بگم خودش کیک بخره خودش کادو بخره اصلا چقدر باید بهش پول بدم ک کادو بخره🥹امسال کارم بهم خورد و خودمم پول ندارم ک بش بدم کلا خستم بی انگیزم همش خوابم سرکار دیگ نمی‌رم افسرده شدم حس میکنم،همش خوابم ژودب زود هم دارم مریض میشم هیچ درآمدی نداریم چند ماهه اصلا برا تولدم ذوقی ندارم کلا برا خودم دوسندارم کاری کنم خوشحال نمیشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا نباید بگی خودش باید شعورش برسه ببین اصلا یادش میمونه یا ن؟

بعدم واقعا حس بدی نمیگیری شوهرت بیکار باشه خرجشو بدی!!!یعنی حتی ی کارگریم از دستش نمیاد؟

I’m happy 😆 
اصلا نباید بگی خودش باید شعورش برسه ببین اصلا یادش میمونه یا ن؟بعدم واقعا حس بدی نمیگیری شوهرت بیکار ...

فایده ندارد حس من چندسال بحث میکنیم حتی امروز همیشه اون می‌بره و من فقط عصبی میشم چ کنم ولی الان چند ماهه بیکار شدم دیگ نمیشم همش خوابم همش افسردم 

منم بی کارم ولی مجردم دهم مردادم تولدمه یاد ندارم حتی یکی هم بهم یادآوری کرده باشه توهم یسال نگیر طو ...

من تولد دو نفره می‌گرفتم یه کاپ کیک و شمع همین امسال کلا آنقدر افسردم حتی دوستدارم یادش بره تولدمو دوستدارم دلیل برا گریه هام جور کنم😐

فایده ندارد حس من چندسال بحث میکنیم حتی امروز همیشه اون می‌بره و من فقط عصبی میشم چ کنم ولی الان چند ...

واقعا من شرایطتو نمیدونم ولی اگ جای خواهرت بودم حتما بهت میگفتم ک باقی عمرت رو این اقا رو از زندگیت بندازی بیرون و شانس داشتن یه زندگی فوق العاده رو از خودت نگیری و حداقل برای خودت و ایندت کار کنی ن شکم ی ادم مفت خور

I’m happy 😆