2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

54 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من الان در شرایطیم ک باید ی تصمیمی بگیرم که در آیندمم تاثیر میگذاره و برای من شرایط خوبی ایجاد میشه اما برای خانوادم ممکنه ک شرایطتو سخت کنه ک اگر اینجا از خودم بگذرم تا آخر عمر قراره حسرت بخورم و اگر خودخواهی کنم ممکنه ک خودم موفق بشم ولی میترسم شرایط برای خانوادم خیلی سخت شه 

شما جای من بودید چیکار میکردید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث مالی امکان داره زیر فشار برن

شرایط رو شما بهتر میدونین. اگه فشار موقتی هست و قابل رفع انجام بدین اما اگه قراره شرایط طاقت فرسایی برای چندنفر به وجود بیاد من باشم انجام نمیدم

سوال شما خیلی کلی بود شاید راهکارهای ما مناسب نباشه

شرایط رو شما بهتر میدونین. اگه فشار موقتی هست و قابل رفع انجام بدین اما اگه قراره شرایط طاقت فرسایی ...

چیزیه ک فقط به نفع من و آینده خودمه ولی هزینه هنگفتی برای خانواده داره 

علاوه بر اون من تنها بچه خانواده نیستم ولی خودشون میگن که مشکلی ندارن هرطور شده ساپورت میکنن

چیزیه ک فقط به نفع من و آینده خودمه ولی هزینه هنگفتی برای خانواده داره علاوه بر اون من تنها بچه خانو ...

اگه تاثیرش تو اینده ت خیلی زیاد هست و فقط چندوقت باعث سختی میشه حتما انجام بده. شک نکن که برای پدر ومادرت موفقیتت از همه چیز مهمتره. بچه های دیگه خانواده هم قطعا به وقتش از حمایت خانواده برخوردار میشن. فعلا نوبت شماست

وقتی خودشون با اطمینان میگن ساپورت میکنیم و درخواست دارن انجام بدی پس اصلا شک نکن و قوی برو جلو