2777
2789
عنوان

برم کربلا یا ن

511 بازدید | 21 پست

به نظرتون برم یا نه؟ کسی میدونه هزینش چه قدر میشه؟🥺

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

برگشتی باید ولیمه بدی..

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله بله کربلا بهشته۳م حدودا

مناسبه قیمتش، خیلی دوست دارم آبجی ولی باید ببینم میتونم جورش کنم یا نه دلم لک زده واسه کربلا😢 شما رفتید؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

نرو بابا

تو مملکت خودمون خرج کن پولاتو

نیت پاکت و اعتقادت کفایت میکنه

با اعتقاداتت کاری ندارم

فقط میگم پولتو نده آدمای دیگه و ...

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی
برگشتی باید ولیمه بدی..

فدات شم من پول سفرم ندارم، فکر نکنم پولم به ولیمه برسه🥲

بله.میرید تلاش کنید نترسید بهانه ام نیارید

بهانه نیست خواهر، باور کن صد تومنم واسم پوله، کسیو داشتم حتی قرض میکردم میرفتم