2821
2789
عنوان

سفر کربلا

151 بازدید | 9 پست

سلام دخترا، ب نظرتون هزینه سفر اربعین تو عراق چه قدر میشه؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو اربعین فکر کنم کمترهولی یکی تو تلگرام داشت حرف میزد گفت با هتل و اینا شد ۲۵ 😐

شوخی میکنین، چه قدر زیاد

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

برا من پارسال حدود ۲تومن شد و اونم فقط کرایه تو کشور عراق بود اینور هم تا لب مرز با ماشین خودمون رفته بودیم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
برا من پارسال حدود ۲تومن شد و اونم فقط کرایه تو کشور عراق بود اینور هم تا لب مرز با ماشین خودمون رفت ...

خوشا به حالتون عزیزم، میشه دعا کنید پول منم جور بشه برم؟ چند ساله دوست دارم برم هی پولش جور نمیشه

خوشا به حالتون عزیزم، میشه دعا کنید پول منم جور بشه برم؟ چند ساله دوست دارم برم هی پولش جور نمیشه

انشالله امسال آقاامام حسین بطلبه بری خیلی خوبه اصلا وصف نشدنیه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
انشالله امسال آقاامام حسین بطلبه بری خیلی خوبه اصلا وصف نشدنیه

قلبم آب شده عزیزم، اصلا میشنوم بقیه میخوان برن گریم می‌گیره

2823
2791
2779
2792