2777
2789
خدا خیرت بده

شما هم مثل من حرص خوردی 😂😂😂

ممنون 😘 ان شاالله شما هم خیر از زندگیتون ببینید🌷

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم... ولی مردا دوستدارن گاهی تنوع.. خصوصا الان ما نامزدیم و خب رسم نداریم تو عقد و..

تنوع به قیمت آسیب دیدنت؟

سرچ کن تو همین سایت ببین چقد مشکل و مریضی گرفتن سر رابطه آنال فقط سرچ کنی هموروئید و بواسیر پونصد تا موردشو میبینی

اون خیلی گاوه واسه لذت خودش به تو آسیب میزنه خیلی درک پایینی میطلبه

رسم ندارید؟ مثلا فرقی داره؟ الانم رابطه داشتید دیگه پس سکس‌ به چی میگن؟ مثلا واژینال مثل آدمیزاد بده، آنال اونم با این فضاحت خوبه😑

یا جنم داشته باشید یه کاریو درست انجام بدین یا با ترسو بازی گند کاری نکنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شما هم مثل من حرص خوردی 😂😂😂ممنون 😘 ان شاالله شما هم خیر از زندگیتون ببینید🌷

زنده باشی. آره خیلی ازین چیزها حرصم میگیره من ۹ ساله متاهلم حتی یک بارهم نذاشتم. یکی از اینها حرصم میگیره یکی ال دی میخورن پدر بدنشونو درمیارن چون آقا خیلی چیزهای جلوگیری دوست نداره واییی این خانم ها کی میخوان بفهمن

تنوع به قیمت آسیب دیدنت؟سرچ کن تو همین سایت ببین چقد مشکل و مریضی گرفتن سر رابطه آنال فقط سرچ کنی هم ...

👌👌👌👏🏻👏🏻👏🏻 حق گفتی 

تنوع به قیمت آسیب دیدنت؟سرچ کن تو همین سایت ببین چقد مشکل و مریضی گرفتن سر رابطه آنال فقط سرچ کنی هم ...

مراقب حرف زدنت باش لطفاً من فقط این موضوع رو مطرح کردم تا اگه مشکلی هست پیشگیری کنم و خاهرانه پرسیدم

خجالت بکش با این طرز رفتارت!

گاو؟

گاو تویی که نمی‌فهمی داری راجب شوهر من چی زر و پر میکنی فهمیدی ؟

دهنتو ببند

یکم به فکر خودت باش ، مردا تنوع دوست دارن یعنی چی؟هر کی هم میگه کمش ضرر ندارد داره مزخرف میگه. چهار ...

بحث همینه

ماها پوررن استار نیستیم

این مدل رابطه قائده داره، روش داره، صبر زیاد و زمان زیادی میطلبه و بعد مراقبتای جدی داره تا آسیبش کم بشه

یه مرد احمق خودخواه میاد با زور و فشار و اذیت کردن و اسیب زدن به زن این رابطه رو اجرا میکنه فارغ از اینکه بفهمه چقدر مشکل ایجاد میکنه براش

الان مثلا اوکیه من بگم خب شوهرجون من آدم تنوع طلبی ام، دوست دارم الان نوبت من باشه، برگرد😐

اینا همش با توافق و مراقبتای جسمانی باید انجام شه نه لذت یه طرفه 

ما تو رابطه به هیچ وجه حق نداریم به طرف مقابل آسیب جسمانی و روانی برسونیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مراقب حرف زدنت باش لطفاً من فقط این موضوع رو مطرح کردم تا اگه مشکلی هست پیشگیری کنم و خاهرانه پرسیدم ...

دیگه نمیتونی پیشگیری کنی چون اینجور که مشخصه اصن متوجه نیستی باید از خودت مراقبت کنی

از شما نظر نخاستم بهتره حواست ب زندگی خودت باشه

اتفاقا خواستی که تاپیک زدی حرف راست و حسابی و درست شنیدی ناراحت شدی بهتره خودت حواست به زندگی و اوضاع خودت باشه تا به ضررت نشه مثل الان

بحث همینهماها پوررن استار نیستیماین مدل رابطه قائده داره، روش داره، صبر زیاد و زمان زیادی میطلبه و ب ...

من خودم ازش خاستم ، هیچ وقت منو اجبار به کاری نمیکنه، من گفتم حتی نمیخاست صورت بگیره ولی اصرار خودم بود 

بهتره بری احضار نظرات مثلاً روشن فکرانه ت رو جای دیگه بکار ببری نبینمت تو تایپیکم

زنده باشی. آره خیلی ازین چیزها حرصم میگیره من ۹ ساله متاهلم حتی یک بارهم نذاشتم. یکی از اینها حرصم م ...

دور از جونت طرف مقابلشون درک پایینی داره ، خودشون هم اعتماد به نفس و عزت نفس پایینی دارن.

انگار با ازدواج کردن و وارد رابطه شدن جز اموال و اجناس مرد هستن و به انسان بودن خودشون احترام نمیذارن و همه جوره به مرد سرویس میدن 😐

کاش آدما وقتی بزرگ شدن ازدواج کنن یا وارد رابطه بشن.