mis_mary مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2655 عنوان شون 134 بازدید | 3 پست پرایمر شون چطوره؟گرفتم اما هنوز استفاده نکردم دختره گفت خیلی خوبه اما میترسم خوب نباشه من میخواستم ژنو بگیرم اما نداشت خودش شون رو پیشنهاد داد 1403/05/01 | 03:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
martini59 عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 1838 شامپوونرم کننده ش عالیه روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش!مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش
mis_mary مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2655 شامپوونرم کننده ش عالیه ایشالا پرایمرشم همونطور باشه ببخشید جنس موهاتون چیه؟من موهام زیاد چرب نیست اما خشک هم نیست معمولا ی شامپو جدا میگیرم نرم کننده هم جدا میگیریم واس بعد استفاده از شامپو
martini59 عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 1838 ایشالا پرایمرشم همونطور باشه ببخشید جنس موهاتون چیه؟من موهام زیاد چرب نیست اما خشک هم نیست معمولا ی ... عزیزم موهای من خشکه هم شامپومیزنم هم نرم کننده روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش!مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش