2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدای من تااازه داشتم به این مسئله فکر میکردم‌که تاپیکتو دیدم..به اینکه ازدواج سنتی چقدر ترسناکه چون اشنایی به اون صورت نداره..خودم‌مجردم و سنتی باید ازدواج‌کنم چون کیسی ندارم

شش ماه بعد خواستگاری اولیه و بعد هم یک ماه خرید و آزمایش و یک سال عقد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من سنتی ازدواج کردم ارتباط نداشتم یکسال نامزد عقد بودیم دقیقا روزی ک عقد کرده بودیم عروسی گرفتیم ی ماهم هست ک خونه خودمم الانم شوهرم بغلم خوابیده😂❤️

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

میگم

من چطوری حقوقشو بپرسم ک بد نباشه؟🥲

احتمالا جوابم نه ولی باز میخوام بدونم ک قطعی بگم ن

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

شش ماه بعد خواستگاری اولیه و بعد هم یک ماه خرید و آزمایش و یک سال عقد

۶ماه تو اشناییت بودین؟ با خانوادشونم رفت امد میکردین که بیان منزل و شماهم برین یانه فقط خودتون

+خدایاشکرت🤍

میگممن چطوری حقوقشو بپرسم ک بد نباشه؟🥲احتمالا جوابم نه ولی باز میخوام بدونم ک قطعی بگم ن

بگو عذر میخوام جسارتا شما کارتون چیه؟تو چه زمینه ایه؟ درامد این کار رو تا چقدر میبینید یعنی میشه رو این شغل حساب باز کرد ازین سوالا که بدم نباشه

+خدایاشکرت🤍

۶ماه تو اشناییت بودین؟ با خانوادشونم رفت امد میکردین که بیان منزل و شماهم برین یانه فقط خودتون

یک بار تو این شش ماه خانواده من رفتن خونشون ناهار برا دیدن اوضاع خونه زندگی و رفتار بعد خودمون تلفنی و چتی بودیم و گاهی بیرون ک البته با اجازه خانواده ها بود و در مکان عمومی ولی مادر ایشون برا روضه مراسم میومدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من سنتی ازدواج کردم ارتباط نداشتم یکسال نامزد عقد بودیم دقیقا روزی ک عقد کرده بودیم عروسی گرفتیم ی م ...

یعنی فامیل بودین یا شناخت داشتین که ارتباط نداشتی؟

میدونی منظورم دوستی نیست درحد ی صحبت کردنو رفت امد ساده باب اشنایی

+خدایاشکرت🤍

بگو عذر میخوام جسارتا شما کارتون چیه؟تو چه زمینه ایه؟ درامد این کار رو تا چقدر میبینید یعنی میشه رو ...

همه ی اینا رو مامانم پرسیده از مامانش

ولی مامانش گفته خدایی تا الان حقوقشو نپرسیدم در نتیجه نمیدونم ینی من نهایت بتونم رک و پوس کنده بگم حقوقت چقدره🥲😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

وای خدای من تااازه داشتم به این مسئله فکر میکردم‌که تاپیکتو دیدم..به اینکه ازدواج سنتی چقدر ترسناکه ...

نه فداتشم فقط لازمه حتما اشناییتی رو قبل از رسمی کردن داشته باشین، اینکه با اگاهی خانواده ها باهم یه تایم کوتاهی صحبت کنید تلفنی حضوری و درمورد مهم ترین چیزا وقت بگذارید صحبت کنید حالا اون تایمه اشنایی بستگی بخودت داره من خودم چون هنگم هنوز نمیدونم چقدر خوبه😂البته که بستگی داره به طرف و خودت که تا وقدر زمان لازم داشته باشی 

+خدایاشکرت🤍