وای خدای من تااازه داشتم به این مسئله فکر میکردمکه تاپیکتو دیدم..به اینکه ازدواج سنتی چقدر ترسناکه چون اشنایی به اون صورت نداره..خودممجردم و سنتی باید ازدواجکنم چون کیسی ندارم
شش ماه بعد خواستگاری اولیه و بعد هم یک ماه خرید و آزمایش و یک سال عقد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من سنتی ازدواج کردم ارتباط نداشتم یکسال نامزد عقد بودیم دقیقا روزی ک عقد کرده بودیم عروسی گرفتیم ی ماهم هست ک خونه خودمم الانم شوهرم بغلم خوابیده😂❤️
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
۶ماه تو اشناییت بودین؟ با خانوادشونم رفت امد میکردین که بیان منزل و شماهم برین یانه فقط خودتون
یک بار تو این شش ماه خانواده من رفتن خونشون ناهار برا دیدن اوضاع خونه زندگی و رفتار بعد خودمون تلفنی و چتی بودیم و گاهی بیرون ک البته با اجازه خانواده ها بود و در مکان عمومی ولی مادر ایشون برا روضه مراسم میومدن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
وای خدای من تااازه داشتم به این مسئله فکر میکردمکه تاپیکتو دیدم..به اینکه ازدواج سنتی چقدر ترسناکه ...
نه فداتشم فقط لازمه حتما اشناییتی رو قبل از رسمی کردن داشته باشین، اینکه با اگاهی خانواده ها باهم یه تایم کوتاهی صحبت کنید تلفنی حضوری و درمورد مهم ترین چیزا وقت بگذارید صحبت کنید حالا اون تایمه اشنایی بستگی بخودت داره من خودم چون هنگم هنوز نمیدونم چقدر خوبه😂البته که بستگی داره به طرف و خودت که تا وقدر زمان لازم داشته باشی