2777
2789
عنوان

خدایی تا حالا کسی این شکای خبر فوت کسی رو بهتون داده بیاین شاااات

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 38 پست
۷۰ سالشه . دو سالی میشه تو بستر بیماریه .ممنون عزیزم بله خاله ام هستن

خدارحمتشون کنه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خدارحمتشون کنه

ممنون عزیزم . خدا رفتگان شما رو بیامرزه❤️

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا خداااااا😟 بلایی که سر شام شوهرم سرم آورد . راستیییی فلانی یادته گفتن مُرد . مرگش طبیعی نبودددد خ ...

اره بخدا ... اخه بگو دادن خبر بد چه لذتی داره؟؟  مامانم شدیدا استرسی. فشار خون داره.  پسرم مریض شده بود  چون سابقه تشنج داره همه مون میترسیم موقعی ک مریض میشه.  من خودم چیزی ب مامانم نگفتم ک نگران نشه. اون روز مامانم رفته بود روضه  زنگ زد که بچه مریض بردنش بیمارستان  مامانم فشاش بالا رفت گفتم چیزی نیست بخدا خوبه. 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چقدر بیشعورهمرگ برای همه ستاز بستگانش فوت شد با ذوق پیام بده یه خبر شنیدم راسته ؟😍دقیقا با همین است ...

یک بار هم برا تصادف یکی از نزدیکام ک اونم فوت شد خدا شاهد 1 شب زنگ زد. اخه بگو من بیچاره چه کاری از دستم بر میاد جز غصه خوردن

یک بار هم برا تصادف یکی از نزدیکام ک اونم فوت شد خدا شاهد 1 شب زنگ زد. اخه بگو من بیچاره چه کاری از ...

چرا بلاکش نمیکنی ؟

چرا شب ها گوشیت رو سایلنت نمیکنی ؟

چرا یکی به روش نمیاره که چقدر شعورش پایینه ؟

چرا بلاکش نمیکنی ؟چرا شب ها گوشیت رو سایلنت نمیکنی ؟چرا یکی به روش نمیاره که چقدر شعورش پایینه ؟

خیلی دلم میخواد ولی بخاطر برادرم. نمیشخوام رابطه شون بخاطر من خراب شه بگن بخاطر من دعوا شده 

خیلی دلم میخواد ولی بخاطر برادرم. نمیشخوام رابطه شون بخاطر من خراب شه بگن بخاطر من دعوا شده

تا کی میخوای تحمل کنی ؟

خودت شکنجه میکشی

شب ها سایلنت کن 

دفعه بعد هم بهش بگو خبرهای خوش ذوقی ت رو نصفه شب نده

تا کی میخوای تحمل کنی ؟خودت شکنجه میکشیشب ها سایلنت کن دفعه بعد هم بهش بگو خبرهای خوش ذوقی ت رو نصفه ...

خاله م بهم میگه مسدود ش کن.خودم دلم نمیاد. خدایا چرا منو انقد خر افریدی😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز