2777
2789
عنوان

غلظت خون دارم🥲

487 بازدید | 8 پست

من هی تاپیک میزنم از این شاخه ب اون شاخه😅کسی غلظت خون داشته؟من زمان کنکورم هیچ تحرکی نداشتم واسه همون آزمایش دادم گفتن غلظت خون دارم مامانمم همش بهم میگه تحرک داشته باش واگرنه سکته میکنی😑😑😑الانم چون موهامو تراشیدم نمیشه برم باشگاه آبروم میره هوف

ب نظرتون چیکار کنمممم

اره مادر بزرگم داشت داییم چند با حجامت کرد براش،و معجون لیمو و سیر روزانه مصرف می‌کرد خدارو شکر غلظ ...

رفتم حجامت خون کم اومد گف چون غلظت داری حجامت فایده نداره

شماخوبه مادربزرگه من ۱۹سالمه سنی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم حجامت خون کم اومد گف چون غلظت داری حجامت فایده ندارهشماخوبه مادربزرگه من ۱۹سالمه سنی ندارم

ببین گلم من داییم تو کار طب اسلامیه مادر بزرگم هم مثل شما بود حتی رگ های قبلش بسته شده بوددکتر میگفت نمیشه بالن زد و فنر داخل قلبت گذاشت یعنی تا این حد رسوب کرده بود و چربی و غلظت خونش بیش از اندازه بود اما خدارو شکر با معجون لیمو و سیر و حجامت خوب شد من از داییم میپرسم اون معجون چطوری درست میشه و حجامت به چه شکلی انجام بشه بهتون خبر میدم ان شالله مشکلت رفع بشه راستی معجون من خوردم  اگه از سیر بدت میاد بگم که اصلا مزه ی سیر غالب نیست بهش انگاری داری آبلیمو میخوری 

ببین گلم من داییم تو کار طب اسلامیه مادر بزرگم هم مثل شما بود حتی رگ های قبلش بسته شده بوددکتر میگفت ...

مرسیییی عزیزم 

نه من با همه چی اوکی م فقط ممنون میشم بهم خبر بدی یادت نره