2777
2789
عنوان

ضایع بازی

260 بازدید | 30 پست

یکی از دوستام یک کار خیلی ضایع خیلی خیلی ضایع جلوم انجام داد چه برخوردی باید باهاش داشته باشم 

نمیتونم بگم چیکار کرده چون هم نی نی یار تعلیق می‌کنه و هم شما باور نمیکنید یا گزارش میزنید

انقدر که رو ضایع بودنش تاکید داشتی که الان واقعا نمیدونم چی بگم فکرم هزار جا که نباید میرفت رفت😑😂

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سربسته بوگو

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بهش بگو حیا کن ضایع بازی رها کن 😁

خیلی جدی با جدیت بهش بگو ناراحت شدی و به احترام رفاقت اون لحظه حرفی نزدی دوست دارم رابطه مون پس لطفاً تکرار نکنش

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بگو خب

سپهر بابا کجایی بابا 💔 مانی بابا ، تو برو منم میام 💔 مبین مادر من پتو میکشیدم روت سردت نشه 💔 بچه ها بهم نخندینا 💔 مادر من گشنمه ، حدیث من گشنه رفت 💔 بارون اومدو یادم داد 💔 من ... من تو این دستا تن بی جون پروین رو گرفتم 💔 بچه ها کمک ناموسا کمک 💔 🖤🖤🖤🖤😔😔😔. من دختر کوروش شاه شاهانم 👑☀️🦁

اگه بگم گزارش نمیزنید

نه بگو بعد زود حذف کن

سپهر بابا کجایی بابا 💔 مانی بابا ، تو برو منم میام 💔 مبین مادر من پتو میکشیدم روت سردت نشه 💔 بچه ها بهم نخندینا 💔 مادر من گشنمه ، حدیث من گشنه رفت 💔 بارون اومدو یادم داد 💔 من ... من تو این دستا تن بی جون پروین رو گرفتم 💔 بچه ها کمک ناموسا کمک 💔 🖤🖤🖤🖤😔😔😔. من دختر کوروش شاه شاهانم 👑☀️🦁

ببخشید دوستت دختره یا پسر؟

اگر دختره که راحت بگو کارش درست نیست

اگر هم پسره که خیلیییی جدی با جاشنی ناراحتی بگو که طرفش رو اشتباه گرفته و کارش اصلااا درست نیست.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊