2777
2789
عنوان

گرسنگی بیش از حد

8019 بازدید | 86 پست

سلام دوستای نی نی سایتی جونم

دخدرا یکی بیاد بگه چیکار کنم؟؟؟😆

من بشدت احساس گرسنگی میکنم.یعنی تند تند گشنه م میشه.قبلا اینجوری نبودما.حالا اینجوری شدم.

آخرش یا میترکم یا منابع غذایی کشورمون تموم میشه😆😆😆😂😂😂😂😂

یکی بیاد راهکار بده لطفا

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمبود ویتامین داری برو دکتر من تجربشو داشتم

بهم ویتامین داده.پریناتال و فیمیبیون😆

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
غذا هايي بخور كه حجم معدتو بيشتر پر كنه مثل سيب كه فيبر داره 

سیب زیاد میخورم.

دلم همش کباب میخواد و ماهیچه😆😆😋😋😋😌

منم همینجورم.تازه شوهرم میگه باید هنوز گرسنه باشی وپاشی.نمیدونه که سیرم وباز دلم میخواد بخورم  

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
خب غذا بخور😀

خب میخورم ولی نگران اضافه وزن هستم.😢

سعی میکنم بیشتر میوه بخورم ولی همش ته دلم ضعفه

نازگل نینیت چیه؟ 

والله فعلا گفتن پسر.تو ان تی یه بار گفتن یه بارم تو مطب دکتر سونو کرد با قاطعیت گفت پسره.ولی دو هفته دیگه قطعی مشخص میشه

سیب زیاد میخورم. دلم همش کباب میخواد و ماهیچه😆😆😋😋😋😌

ای جونم 😂😂😂😂

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹