2777
2789
عنوان

شاغل بودن

138 بازدید | 16 پست

برای یه خانوم با دو تا بچه کدومش بهتره ؟

تعداد رای : 16
نظرسنجی
آموزگاری
9
56%
فینگر فود خانگی
6
37%
خانه داری
1
6%
مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آموزگاری به نظرم بهتره، چون درآمد ثابت دارید و بیمه و ساعت کاری هم نسبتا کمتره

بچه هاتون هم مدرسه ای باشند که دیگه نور علی نوره

اما فینگر فود، طول می کشه تا به درآمد برسه

زحمتش و خرجش هم خیلی زیاده🤦🏻‍♀️

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

آموزگاری به نظرم بهتره، چون درآمد ثابت دارید و بیمه و ساعت کاری هم نسبتا کمترهبچه هاتون هم مدرسه ای ...

ممنون عزیزم 

اگه درآمد کم باشه و کارمندی برات مهم نیست خب من فرهنگی هستم واقعا به تمام کارای خونم بچه ام همه چیم میرسم 

زمان زیادی دارم برای کارهای شخصی.

ولی خب درآمد بالا میخوای خب شغل آزاد ،

فینگر فود واقعا درآمدش خوبه به شرطی بازار رو دست بگیری و تلاش زیاد کنی

ببین من هیچکدوم انتخاب نکردم 

تو ببین اولویت هات و علاقه هات کدومه 

مثلا خانمی که دوتا بچه خردسال داره 

با خانمی که دوتا بچه دانش آموز داره شرایطش فرق میکنه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
هم آموزگاری خوبه و تایم زیادی ازت نمیبرههم فینگر فودیمن نظرم رو هر دوشه بستگی داره کار تو خونه بپسند ...

ممنون عزیزم 

اگه درآمد کم باشه و کارمندی برات مهم نیست خب من فرهنگی هستم واقعا به تمام کارای خونم بچه ام همه چیم ...

بیشتر ثبات درآمد برام مهمه وگرنه درآمد شوهرم کفایت می‌کنه

بچها تون چند ساله ن؟ کی استخدام شدین؟

ببین من هیچکدوم انتخاب نکردم تو ببین اولویت هات و علاقه هات کدومه مثلا خانمی که دوتا بچه خردسال داره ...

به نظرتون اگه مدرسه ای نباشن دو سال اول ، ارزششو داره؟

بیشتر ثبات درآمد برام مهمه وگرنه درآمد شوهرم کفایت می‌کنهبچها تون چند ساله ن؟ کی استخدام شدین؟

من چندسال قراردادی بودم چندسالم هست رسمی هستم 

دخترم تک فرزنده و میره کلاس پنجم .همیشه تو مدرسه کنار خودم بود امسالم دانش آموز خودم بود.معلمی خیلی خوبه من عاشق شغلمم .

بعد خوبیش اینه از ۳۰ اردیبهشت تعطیل شدیم دیگه تاااااا یک مهر میرم سر کلاس.نهایت دو سه روز تو شهریور میرم کلاسمو مرتب میکنم شاداب سازی انجام میدم که همونم خیلیا نمیرن .

به نظرتون اگه مدرسه ای نباشن دو سال اول ، ارزششو داره؟

ارزشش رو خودت تایین میکنی دختر خوب 

نوشتی که درآمد همسرت کفایت میکنه 

پس دنبال یچیز دیگه ای هستی توی استخدام 

اون ارزش خاص رو ببین با فعالیت دیگه ای میتونی کسب کنی یا نه 

و اینکه کفه ی ترازو بذار.. ببین چیزی که از دست میدی در مقابل چیزایی که بدست میاری ارزششو داره! 

؟

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من چندسال قراردادی بودم چندسالم هست رسمی هستم دخترم تک فرزنده و میره کلاس پنجم .همیشه تو مدرسه کنار ...

من حقیقتش دخترم دو و نیم سالشه

ارزشش رو خودت تایین میکنی دختر خوب نوشتی که درآمد همسرت کفایت میکنه پس دنبال یچیز دیگه ای هستی توی ا ...

من چند سال شاغل بودم ، بخاطر وابستگی دخترم کارمو گذاشتم کنار.ولی بیکاری خیلی منو بهم میریزه😓