2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من امسال کنکور ریاضی دادم. برای همه چیز کلاس نرو. من خودم فیزیکو بدون کلاس ۷۰ زدم. فقط برای چیزی که مشکل داری کلاس برو... خودم به شخصه چون تغییر رشته ای بودم فقط هندسه پایه و امار مشکل داشتم.

کلاس شیمی و فیزیک هم ثبت نام کردم میرسم ببینم؟

من توصیم اینه حداکثر دوتا درس(اونم درسایی که خودخوان نمیتونی پیششون ببری و حتما نیاز به فیلم داری) ثبت نام کنی. خفه نکنی خودتو با فیلما که بد ضرر میکنی.

صادقانه بگم مطمئن باااااش بدون هیچ اغراقی ، فیلم دیدن خشک و خالی(بدون اینکه خودت تستا رو حل کنی و تمرین کنی) قرار‌نیست ذره ای بهت کمک کنه...

ولی در کل منکر فیلم دیدن نیستم مثل خیلیا که به شدت نفی ش میکنن!

من امسال کنکور ریاضی دادم. برای همه چیز کلاس نرو. من خودم فیزیکو بدون کلاس ۷۰ زدم. فقط برای چیزی که ...

من برای فیزیک و شیمی کلاس نوشتم

ریاضیات چند زدید اگه دوست دارید بگید

چطوری خوندید ریاضیات یا فیزیک رو که بالا زدید

کلاس شیمی و فیزیک هم ثبت نام کردم میرسم ببینم؟

تست کار کردن خیلی خیلی مهمتر از کلاسه. خودتو اینقدر درگیر کلاسا نکن. فقط تست تست تست 

ولی اگه جاییو نمیفهمیدی کلاس میتونه مفید باشه 

تست کار کردن خیلی خیلی مهمتر از کلاسه. خودتو اینقدر درگیر کلاسا نکن. فقط تست تست تست ولی اگه جاییو ن ...

یعنی مثلاً برای هندسه دهم فقط تست جوابه؟

یا برای حسابان؟

آخه تستا خیلی سختن خودمون میتونیم حل کنیم؟

من برای فیزیک و شیمی کلاس نوشتمریاضیات چند زدید اگه دوست دارید بگیدچطوری خوندید ریاضیات یا فیزیک رو ...

درصد ها کنکور تیر هنوز نیومده... ولی خب فیزیک رو چون میدونستم دقیقا چی زدم درصد گرفتم. کنکور اردیبهشت رو که کلا خراب کردم ریاضیشو پنجاه زدم .

من دهمم و یازدهم تجربی بودم دوازدهم تغییر رشته دادم به ریاضی. فیزیک رو بیشترر مفهومی کار میکردم فقط تست های نردبام  هر سه پایه و ویندوز پایه(دهم یازدهم) و ازمونا رو کار کردم اونم از دی به اینور. مهمتر از همه برای فیزیک سوالات کنکوره که همه فصول رو کار کزدم براش