2777
2789
عنوان

خانوما آیا خیانت دیدین

213 بازدید | 23 پست

سلام خانما خیانت دیدین چه کار انجام دادین چه واکنشی آیا می تونید ببخشین آیا بخشیدین  و چه طور دوباره بهش اعتماد کردین و ادامه دادین من یه پسر بچه سه ساله دارم شوهرم عاشق بچه اشه گاهی محبت هم بهم می کنه من نمی‌فهمم دردش چیه که دنبال یه زنی که در معرض جدایی هست و یه زن معمولی هم تیپ و قیافه معمولی داره افتاده من نمی دونم چی کار کنم مشاوره رفتم قرار شده چهارشنبه جلسه بزاره بیاد بگه تکلیفت با زندگیت چیه من چه گناهی کردم آخه 

نمیبخشمممم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیدم بچه هم ندارم

جمع کردم رفتم خونه بابام بی سرو صدا

دختره ۱۵ ساله کوتوله خپل...(فامیل من بود)

دوسال درگیر بودیم اخرین بار رفتم درخاست طلاق دادم دگ حساب کار دستش اومد و بزور اون رفتیم روانپزشک بهتریم

ولی خیلی سخته

الان چی؟ با اون خانم در ارتباطه یان؟

اره تازه ارتباط گرفته قبل از این فقط با مشتری هاش به خاطر منفعت کارش گرم می گرفت الان این یکی فابشه جالبه به همه اشوپ میگه من مجردم و سینگل 

اره دیدم بچه هم ندارمجمع کردم رفتم خونه بابام بی سرو صدادختره ۱۵ ساله کوتوله خپل...(فامیل من بود)دوس ...

خیانتی که میگم کنار هم خوابیدن نیست همین که پیش منه و به اون داره دلبری می کنه 

خیانتی که میگم کنار هم خوابیدن نیست همین که پیش منه و به اون داره دلبری می کنه

اره دگ منم همینجوری بود..

راه دختره دور بود شانس اوردم فقط تلفنی بود

تازه کلی عاشقم بود یهو نمیدونم طلسمش کرده بودن چیشده بود این شد

ی بار من تو اتاق تیغ برداشتم رگمو بزنم با دختره چت میکردم مثلا نزدیک بود بهم بهش گفتم میخام خودمو بکشم و ...

لامصب ب این  گفت اصلا واسش مهم نبود فقط اومد نگام کرد رفت و منم تا صبح اشک میریختم چند وقت بعد فهمیدم کار این بوده