2777
2789
عنوان

کراش زدم😭😭

488 بازدید | 31 پست

من ی جایی کار میکنم ک روی یکی از همکارا بشدت کراش زدم

از لحاظ اخلاقی خیلی شبیهیم ولی متوجه شدم شکست عشقی ناجوری خورده و دیگ سمت دخترا نمیاد با من ی ذره اوکیه شوخی میکنه، خیلی کم درد و دل میکنه

خلاصه من فردا میخام استعفا بدم بخاطر رفتارای زشت صابکارم اما دلم برای این شخص خیلی تنگ میشه خیلی .....

نمیدونم چکار کنم خیلی دلتنگشم😭😭😭😭

البته گاهی توی تل چیزی میفرسته اما میدونم ک فراموشم میکنه

دل دل دلربایی دلبر     نترس اگه دوستت داشته باشه پیام میده همون تلگرام  ک چرا رفتی برگردو لااقل یه جایی بریم همو ببینیم و..

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس ششم قویع بهم میرسین 🥲

حس  N بهم چیه؟ اصلا مهمم براش؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

بهش بگو می‌خوام استعفا بدم ببین چی میگه

بهش گفتم حتی شفاف گفتم ک این رفتارای جنسی از فلانی دیدم بنظرت عادیه گفت ن عادی نیس

کلس راهکار داد و هزار بار گفت باید بری حتی امروز دقت کردم چقدر دپرسه و میگف حالم بد شده وقتی گفتی چه خبره

بهش گفتم حتی شفاف گفتم ک این رفتارای جنسی از فلانی دیدم بنظرت عادیه گفت ن عادی نیسکلس راهکار داد و ه ...

خب دیگه پس برو بیرون ببین خبرت میگیره یا بیرون قرار میذاره باهات یا نه

...
دل دل دلربایی دلبر نترس اگه دوستت داشته باشه پیام میده همون تلگرام ک چرا رفتی برگردو لااقل یه ج ...

دیشب بهم گفت مجازی باهمیم ، حصوری میبینیم همو

ناراحتم ک میخای بری 

ولی دوست ندارم با اون شخص بمونی

حتی گفت دعا کن دفتر بزنم بیای پیش خودم....

ولی من بازم دلم گرم نیس

بهش گفتم حتی شفاف گفتم ک این رفتارای جنسی از فلانی دیدم بنظرت عادیه گفت ن عادی نیسکلس راهکار داد و ه ...

حالا که بهش گفتی فلانی همچین رفتار هایی داره واجب شد بری

چون اگه بمونی فکر می‌کنه کرم از توعه

هزارمین کاربری 😬😬😬