2777
2789
عنوان

موکت خریدم😞

160 بازدید | 3 پست

بعد مدت ها رفتم موکت واسه اشپزخونه گرفتم رنگش اصلا ب اشپزخونه و قالی ها نمیاد چون اپن اشپزخونه را برداشتیم با هال یکی شده اشپزخونه رنگ موکت اصلا نمیاد ب کل خونه نمیدونم حالا چکار کنم😥

مبارکتون باشه قرار نیست همه چی تو خونه یک رنگ باشه منم فرش برا آشپزخونه م گرفتم رنگ فرشای دیگه نیست خیلی خوب شده اتفاقا همه چی که همرنگ باشه خونه بی روح و خسته کننده میشه هر چی گرفتی به دل خوش استفاده کنی الانم حالتو خوب کن و از تغییری که تو خونه ت دادی لذت ببر

مبارکتون باشه قرار نیست همه چی تو خونه یک رنگ باشه منم فرش برا آشپزخونه م گرفتم رنگ فرشای دیگه نیست ...

اخه واقعا ضایست من مبلام و میز عسلیم فیلیه حماقت کردم موکت راهم فیلی رنگ گرفتم الان خیلی ضایه شده قالی هاهم یه رنگ دیگه..خلاصه رنگارنگ،اصلا جالب نشد نمیدونم چکارش کنم ب دلم نمیشینه،مغازه دار هم پس ور نمیداره چون بریدتش😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه دیگه همرنگ مبلاس شما حساس شدین حالا یه مدت استفاده کن بعد بذار اتاق خواب برا تنوع قالیچه در حد نو همرنگ فرشات از تو دیوار پیدا کن بزار آشپزخونه ت الکی حرص نخور برا پوست و مو و زیباییت ضرر داره این حرص خوردنا بعدا باید کلی هزینه کنی برا این چیزا اگه بخوای سر چیزای الکی خودتو ناراحت کنی