فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 عنوان ابجد اسم 67 بازدید | 3 پست بچه ها من دو اسمی هم یعتی اسم مستعار دارم الان میخوام ببینم تاثیر اسم روی سرنوشت چیه باید اسم آبلیمو بزنم؟ همه به اسم مستعار صدام میزنن تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1403/05/01 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 فکر کنممستعار باید باشه واقعا؟ اخه اسم مستعار میزنم خیلی خوب نیست اسم اصلی خوبه ناراحتم دوتا اسم دارمچرا به نظرت مستعار؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
مهنواز۷۹ عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1457 واقعا؟ اخه اسم مستعار میزنم خیلی خوب نیست اسم اصلی خوبه ناراحتم دوتا اسم دارمچرا به نظرت مستعار؟ چون ب اون نام صدامون میزنن و ارتعاشش بهمون میرسهولی برای سر کتاب و این داستانااسم شناسنامه ای ملاکهولی در کل خودتو درگیر اینا نکن اسم فقط ۱۰ درصد تو زندگی تاثیر داره ما با اعمالمون آینده رو میسازیم