2777
2789
عنوان

یه سوال

50 بازدید | 3 پست

بچه ها من صبح پاشدم یه پروانه بزرگ تو اتاقم بود پنجره ها رو باز کردم و در اتاق رو اصلا  نمی رفت بیرون یعنی تا دم پنجره یا در اتاق می رفت اما زود بر میگشت اصلا از اتاق نمی رفت دیگه هرجور بود انداختمش بیرون از پنجره الانم اصلا از لب پنجره نمی ره اونطرف همش به پنجره چسبيده حتی چند مشت زدم به شیشه پنجره که بترسه و بره اما اصلا نمی ره چرا؟درضمن پرواز می کرد وقتی به شیشه پنجره می زدم اما دوباره میمود لب پنجره همین که مشتم رو بر می داشتم

دارم می ترسم😐

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
چیز خوبی به نظر نمیرسه من چند مورد این طور چیزا شنیدم و اتفاق بعدش برای همین

نگران شدم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پروانه اینطور هستش تقریبا اما رنگ سیاه و طوسی و خال هاش نارنجی هستش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز