2777
2789
عنوان

اقایون سایتـ

308 بازدید | 4 پست

سلام شبتون بخیر 

فردا یک مرداد پسر عموم میره سربازی (اموزشی ) و شهر اباده اقلید هست اموزشیش میخواستم بگم تجربه ایی نصیحتی چیزی که میدونید به دردش میخوره بهم بگید ممنون میشم یا تجربه روز اول اموزشیتون رو بگید ممنون🌼

یازدهم تجربی🌼

وسایل شخصی با خودش ببره و حواسش باشه وسایلش رو نزنن مخصوصا شب 

(( کاربر آقا )) ما ، زخمی آغوش هایی هستیم که به امن بودن صاحبانشان اطمینان داشتیم ... و ما روزی خواهیم رقصید ، روی همان زمینی که به ما درد را یاد داد ، با پاهایی خسته ، اما زنده خواهیم چرخید ، نه برای فراموشی زخم ، بلکه برای اثبات اینکه زخم پایان راه نبود ...

وسایل شخصی با خودش ببره و حواسش باشه وسایلش رو نزنن مخصوصا شب

سلام.. ببخشید مگه اونجا کمدی چیزی بهشون نمیدن که وسایلاشونو بزارن فقلش کنن؟ اموزشی خیلی سخته؟

یازدهم تجربی🌼

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام.. ببخشید مگه اونجا کمدی چیزی بهشون نمیدن که وسایلاشونو بزارن فقلش کنن؟ اموزشی خیلی سخته؟

آره کمد میدن بعضی هاش درش یا قفلش خرابه .. نه سخت نیست چند روز اول یکم اذیت میکن 

(( کاربر آقا )) ما ، زخمی آغوش هایی هستیم که به امن بودن صاحبانشان اطمینان داشتیم ... و ما روزی خواهیم رقصید ، روی همان زمینی که به ما درد را یاد داد ، با پاهایی خسته ، اما زنده خواهیم چرخید ، نه برای فراموشی زخم ، بلکه برای اثبات اینکه زخم پایان راه نبود ...