2777
2789

اول اینکه الان 55تومان طلادارم برج نه وده 60تومن قرعه بنامم درمیاداونم لابخرم یه وام امتیازی 50تومنم شوهرم میگره اونم طلابخریم وعیدیی هم حدودن 50تومان بزاریم همه رواول سال جدیدبفروشم وروشون وام بردارم باپولهام میشه 400تومن ویه کوییک بخرم 

2الان یه وام ازرسالت بگیرم ولی سودوام زیاده حدود50درصده چون سپرده نزاشتیم وخریدامتیازه 

مبلغ وام 130تومنه یه موتورم داریم اونم بفروشیم یه پرایدمدل 86بخریم حدود150تومن 

طلاهامونگه دارم یه قرعه 60تومنم هم تبدیل به طلاکنم 

وسال بعدبرج 9وام رسالت که تموم شدمن دوماه قبلش طلاهاروبفرشم سپرده کنم وهمون برج 9که اقساط تموم شدن یا10یه وام دیگه بردارم 120بزارم 120بگیرم وپرایدوبفروشم ویه ماشین بهتربخرم کدومشون بهتره؟

راه دومی که کلا تو چاه افتادنه

اولی خوبه

یه راه دیگه اینکه توی یه تعداد از شهرها مثل تهران اصفهان کرج و خیلی شهرای دیگه ماشین قسطی میفروشن

معمولا حدود ۶۰ درصد رو پرداخت میکنی و حتما حتما حتما سند ماشین همون لحظه بنام شما میکنن و ماشین رو تحویل میدن و شما برای بقیش چک میدی البته روی باقیش سود میکشن 

توی اینترنت سرچ کنین بیشتر متوجه میشین

فقط اگر خواستید قسطی بردارید مراقب باشین کلا ه بردار نباشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطروام 50درصدی میگی توچاه افتادنه؟

ماشین رو به شیوه دوم خیلی گرونتر میخرید

یکیش این ۵۰ درصد هست

از طرفی موتور رو هم از دست میدین

تعداد وام ها هم خیلی زیاده که بعدا بهتون فشار زیاد میاره

مورد پایین بی ربطه اما بهش فکر کنین

اگر میتونید دوتا وانت بردارین هر کدوم خوبش ۱۵۰ درمیاد بعد بدین اجاره هرکدوم میشه ۱۰ تومن جلو و ماهی ۷ تومن اجاره یه مدت با اسنپ جابجا بشین اما سرمایه گذاری خوبی کردین

یا مزدا بردارین جلو ۳۰ تومن میگیرید و اجاره ۱۵

یا نیسان بردارین بعد جلو ۵۰ و ماهی حدود ۳۰ تومن اجاره میگیرید