2777
2789
عنوان

کمککککککککک

158 بازدید | 19 پست

بچها من دخترم امسال باید بره اول همسرم بچه نمیخواد دخترمم بشدت تنهاست چیکارش کنممم هرکیو میبینم بچه ی دومشو اورده.. زایمانم بشدت سخت بود ولی دلم بچه میخواد خودمم 25 سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی نمیخواد فعلا کاری نکن چون به اجبار باشه بعدا به اون بچه اهمیت نده خیلی اذیت کننده میشه خودتم تازه سنی نداری خیلیا تو این سن تازه بچه اولو میارن تمرکزتو بزار فعلا رو بچه اولت چون سال اولشه خیلی نیاز به راهنمایی درسی داره 

واقعا میتونی یعنی استرس شب بیداری و ی بار اضافه رو داری

اوووووف یادم میاد 18 سالگی زایمان کردم چقدرررر گریه میکرد دخترم تا یسالگی.. ولی میگم بچه اول بوده و من خام الان اینجوری نیست 

تا موافقت آقا رو نگرفتی اقدام نکنی.

نکنه سرخود تصمیم بگیری.یکی از آشناهای ما سر شوهرش گول مالیده بود و تو رابطه به طرف گفته بود از کاندوم استفاده نکن قرص ضد بارداری خوردم.خلاصه کارشون به جدایی کشید

خب وقتی نمیخواد فعلا کاری نکن چون به اجبار باشه بعدا به اون بچه اهمیت نده خیلی اذیت کننده میشه خودتم ...

خیلیا نمیخاستن شده میگن بچه عزیزتر هم شده🤣تفاوت سنیشون زیاد نمیشه؟؟؟؟ هرکی منو میبینه میگه خیلی دیر شده زود باش

تا موافقت آقا رو نگرفتی اقدام نکنی.نکنه سرخود تصمیم بگیری.یکی از آشناهای ما سر شوهرش گول مالیده بود ...

از تو چ پنهون منم رفتم کاندومو با سوزن سوراخ کزدم بلکم بشه‌🤣🤣🤣ترسیدم واقعاااا 

خیلیا نمیخاستن شده میگن بچه عزیزتر هم شده🤣تفاوت سنیشون زیاد نمیشه؟؟؟؟ هرکی منو میبینه میگه خیلی دیر ...

ببین با دیدن خیلیا نمیشه تصمیم گرفت مورد داشتیم داستان طوری شده که من گفتم تفاوت سنیشون زیادم باشه چی میشه مگه زن عموی من پسرش 17 سالش بود باز به فکر بچه دار شدن افتاد

ببین با دیدن خیلیا نمیشه تصمیم گرفت مورد داشتیم داستان طوری شده که من گفتم تفاوت سنیشون زیادم باشه چ ...

آره من خودم با آبجیم 13 سال تفاوتمونه. ولی اون ب دردمن نخورد منم همدم نمیشم براش.. 

از تو چ پنهون منم رفتم کاندومو با سوزن سوراخ کزدم بلکم بشه‌🤣🤣🤣ترسیدم واقعاااا

ای شیطون.

نکن تو رو خداااا

اونجوری ممکنه بهت بدبینم بشه.

حالا بعدش باید بیای ثابت کنی کاندومش نشتی داشته.

اینم در نظر بگیر مه با این اوضاع بد اقتصادی و اجتماعی کمتر مرد و حتی خانمی حاضر به بچه دوم درست کردنه.

آره من خودم با آبجیم 13 سال تفاوتمونه. ولی اون ب دردمن نخورد منم همدم نمیشم براش..

باور کن اصلا تفاوت سنی روی همدم بودن تاثیر نداره من و برادرم که با هم 4 سال اختلاف سنی داشتیم هیچوقت رابطه درست حسابی نداشتیم بجاش اون زن عموم اینقدر رابطه دوتا بچه هاش الان خوبه باهم

ای شیطون.نکن تو رو خداااااونجوری ممکنه بهت بدبینم بشه.حالا بعدش باید بیای ثابت کنی کاندومش نشتی داشت ...

🤣باشه عزیزممم میسپارم ب خداااا هرچی بصلاحمه همون بشه انشالله بزور واقعا نمیشه