qwerasdfzxcv مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 81 عنوان کیست مویی 68 بازدید | 5 پست سلام من ۶ سال پیش کیست مویی داشتم عمل کردم با بخیه بعد از یه مدت دوباره برگشت رفتم پیش یه دکتر دیگه یه مدت پانسمان کردم و بعد دوباره عمل باز انجام دادم و دوباره پانسمان اما همچنان ادامه داره و چرک میاد و زخم بازه و خوب نشده کسی میدونه باید چیکار کنم 1403/04/31 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمائیل_پشم_پیل_زاده عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2054 امیدوارم برای من برنگرده درد وحشتناکی کشیدم چون عنلم بی حسی بود دکتر طب سنتی برو ی ضماد میده بهت که چرکو بکشه بیرون ولی خب خوب نمیشه تا عمل نشه یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
مرمری۱۳۶۸ عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1851 مال مامان منم همین جوریه ... یه مدت خوبه ی مدت عفونت میکنه شدید .اونم عمل کرد حدودا ۲۰ سال پیش
جوانه_های_امیدم عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 8420 سلام نه من نمیدونمامیدوارم خوب بشینفقط از شما یه سوال دارممن دوسال پیش کیست هموراژیک یاخونی داشتم که ۳ ساانتی متر بودوترکید ولی خداروشکر آخر عمل نشدمچجوری برمبگرده؟ نوعش اطلاع دارین چجوری بوده و...شماچرااینجوری شدین؟ ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم
qwerasdfzxcv مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 81 سلام نه من نمیدونمامیدوارم خوب بشینفقط از شما یه سوال دارممن دوسال پیش کیست هموراژیک یاخونی داشتم که ... من کیست مویی داشتم کلا متفاوت هست با کیست تخمدان راجب کیست تخمدان نمیدونم
جوانه_های_امیدم عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 8420 من کیست مویی داشتم کلا متفاوت هست با کیست تخمدان راجب کیست تخمدان نمیدونم ممنونم ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم