2777
2789
عنوان

سر در گمم

46 بازدید | 3 پست

من همسرم از ازدواج قبلیش دو تا بچه داره یکی با خودمون زندگی میکنه و یکی با مادرش 

از وقتی که من ازدواج کردم دائما اون یکی فحاشی بهم کرد و من گذاشتم پای بچگیش و آسیب دیدگی ش اما اجازه ندادم با ما زندگی کنه هیچ ارتباطی هم الان با پدرش نداره البته خودشم نخواست باباش رو ببینه .اما همسر من از وقتی باردار شدم احساس میکنم خیلی هوای دخترش رو کرده دلش انگار تنگشه.  میخوام باهاش صحبت کنم که من مخالفتی ندارم بیاد باباش رو ببینه یا همسرم دیدنش بره . به نظرتون اینکارو کنم یا نه؟

عزیزم درستع همسرت ازدواح کردع ولی نباید از دیدن بچه ش محروم باشع هفته ایی دو بار ملاقات حقشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم درستع همسرت ازدواح کردع ولی نباید از دیدن بچه ش محروم باشع هفته ایی دو بار ملاقات حقشه

چون خانم سابقش خیلی نسبت به من گارد داشت  خط بچه رو عوض کرده و آدرس خونشون هم عوض شده میخوام همسرم با مادرش حرف بزنه دخترش رو بره اونجا ببینه خوبه ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون خانم سابقش خیلی نسبت به من گارد داشت خط بچه رو عوض کرده و آدرس خونشون هم عوض شده میخوام همسرم ب ...

نه عزبزم اونجا نره خوب نبست با هم روبرو شن یک جای دیگه ببینه مثلن خونه مادرشوهرت پارکی جایی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻