dokhtarpaiez7 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 668 عنوان کاربر جدیدممم 104 بازدید | 15 پست سلام خوبین دوستان عزیز😍کاربر جدیدم میگم چطوری با نی نی سایت کار کنم 😞 1403/04/31 | 21:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 7630 سلام یاد میگیری کم کم نگران نباش فقط حواست باشه پست اول عکس نذاری میره گوگل رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
گوشی_بدست عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 9402 سلام به سرزمین عجایب خوش اومدی هر آن امکان ریزش پشم وجود دارد با احتیتط قدم بزن هی نفسی میاد و میگاد🙃
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 7630 سلام به سرزمین عجایب خوش اومدی هر آن امکان ریزش پشم وجود دارد با احتیتط قدم بزن معنی امضات چیه؟ همینجوری گذاشتی؟ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
گوشی_بدست عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 9402 معنی امضات چیه؟ همینجوری گذاشتی؟ یه بیت از شعر حمید هیراد نوشتم هرکی میرسید فکر میکرد صد بار از خودکشی برگشتم تا یه نظری میدادم میگفتن از امضات مشخصه😫😂😂😂😂😂منم اینو گذاشتم خودم ،همسرم،پسرم یه خانواده ایم و اهل سفر هی نفسی میاد و میگاد🙃
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 7630 یه بیت از شعر حمید هیراد نوشتم هرکی میرسید فکر میکرد صد بار از خودکشی برگشتم تا یه نظری میدادم میگفت ... ای جاااانم🤣آخه اون که به عنوان خودتو همسرت و پسرت گذاشتی دو تاش مَردهباید اینو بذاری 👨👩👦خدا حفظتون کنه واسه هم همیشه به شادی و سفر باشید🥰 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
گوشی_بدست عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 9402 ای جاااانم🤣آخه اون که به عنوان خودتو همسرت و پسرت گذاشتی دو تاش مَردهباید اینو بذاری 👨👩👦خدا حف ... آخه من گیتار میزنم اولین آهنگیم که خیلی دوست داشتم بزنم شعر حمید هیراد بود گفتم مرا صدا مزن خسته روزگارم گفتم بگم عاشقتم تو میری از کنارمممنون عزیزم همچنیناستیکرای گوشیم همینا بود😓😬😂 هی نفسی میاد و میگاد🙃
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 7630 آخه من گیتار میزنم اولین آهنگیم که خیلی دوست داشتم بزنم شعر حمید هیراد بود گفتم مرا صدا مزن خسته روز ... عاااشق گیتارم😍آفرین به شما👌🏻 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
dokhtarpaiez7 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 668 سلام یاد میگیری کم کم نگران نباش فقط حواست باشه پست اول عکس نذاری میره گوگل مرسی عزیزم از راهنماییت😘
گوشی_بدست عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 9402 عاااشق گیتارم😍آفرین به شما👌🏻 ممنون برو دنبالش ایشالا یاد بگیری منم کمکت میکنم😊 هی نفسی میاد و میگاد🙃
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 7630 ممنون برو دنبالش ایشالا یاد بگیری منم کمکت میکنم😊 خیلی دوست دارم یاد بگیرم واقعاااا؟! چقد مهربونی شمااا🥰 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
dokhtarpaiez7 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 668 سلام به سرزمین عجایب خوش اومدی هر آن امکان ریزش پشم وجود دارد با احتیتط قدم بزن قبلا که عضو نبودم میومدم پستهای نی نی سایت رو میخوندم واقعا برگامم مریخت اشنایی دارم باهاش ولی الان نمیدونم چطور با هاش کار کنم😆
dokhtarpaiez7 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 668 معنی امضات چیه؟ همینجوری گذاشتی؟ امضا چیه ؟ مگه میشه امضا کرد😬
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 7630 امضا چیه ؟ مگه میشه امضا کرد😬 الهی بگردم🤣🤣اونامضا که رو کاغذه نه این متنی که پایین پست من هست نوشتم (جهت اطلاعتون بگم...)به این میگن امضا رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
dokhtarpaiez7 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 668 الهی بگردم🤣🤣اونامضا که رو کاغذه نه این متنی که پایین پست من هست نوشتم (جهت اطلاعتون بگم...)به این ... اهان یه دفعه هنگگ کردم😆😆