2789
عنوان

کنکوریا

63 بازدید | 7 پست

میکرو دهم فیزیک تجربی سطحش خوبه ؟ 

من فصل اولش و حل کردم برای اولین بار بود تقریبا تست میزنم 

از ۲۰ تا سوال 

۱۰ تا درس 

۳ تا غلط و بقیه نزده بود 🌝

اوکی بود برای این کتاب ؟

سطحش نسبت ب بقیه کتابا پایینه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم آسون بود میگن نردبام بهترهالبته اینطور که میگید برای سطح شما مناسبه و نردبام رو به عنوان منب ...

یعنی درصدم پایینه تو این تست این کتاب؟

من اصلا تجربه ندارم میشه راهنمایی کنین

شنیدم میگن خیلی سبز پایینه آخه البته من اولین باره تست کار میکنم

ن برا فیزیک میکرو وایین تره اول میکرو بزن بعد الگو یا نردبام 

همین میکرو هم برا من سخته😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ن برا فیزیک میکرو وایین تره اول میکرو بزن بعد الگو یا نردبام همین میکرو هم برا من سخته😂

والله من همین میکرو رو هم با قرض و زور گرفتم 😭🤣

البته برای تشریحی اش کلی کلاس رفته بودم در کل  فیزیکمم سطحش بد نیست تو این درصد گرفتم میشه تقریبا ۴۵ الی ۵۰ درصد به نظرم بدم نیست فعلا 

یعنی درصدم پایینه تو این تست این کتاب؟من اصلا تجربه ندارم میشه راهنمایی کنین

عزیزم منم اولش مثل تو بودم و تست‌ها به نظرم سخت بود اما وقتی بیشتر با تست زدن آشنا شدم و کنکور دادم فهمیدم تستهای میکرو متوسط رو به پایین هستن البته تاحدودی خوبن و میتونن درصد مطلوبی در حد ۴۰ یا ۵۰ برات بسازن ولی اگر رشته تاپ میخوای حتما منبع دوم سطح بالاتر انتخاب کن البته بعد از تسلط بر میکرو