2777
2789
عنوان

عکس خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 59 پست
چقد خونت خوشگله خیلی خوشم اومدمبلات مدل چیه؟ منم میخوام مبل بگیرم الان از مبلات خوشم اومد

نمیدونم مدلش چیه اسمش

تو ی مغازه دیدم خوشم اومد ۱ ساله خریرم

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان راست میگن. تابلوت از مد افتادهیه تابلو جدید بگیر بزنتابلو فرشه دیگه؟؟ خز شدهولی در کل خوش سلی ...

این تابلو برا مبلای قبلیم بود برجسته رنگیه فرش نیست

فعلا شرایط خرید ندارم وگرنه دوس دارم

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

نه نامزدم هردو ازدواج دوممونه خیلی حسرت کشیدم الانم یکساله داریم اشنامیشیم بعداز صفر قراره حدی تربشی ...

انشالله ک اوضاع خوب پیش بره براتون

سبکه خونت کلاسیکه برداری هم خونت ارامشش ببشتر میشه هم قشنگ تر بازم سلیقه ای هست

برداشته بودم هرکی میومد میگفت خالیه ی چیزی بزن دوباره زدم

انشالله ک اوضاع خوب پیش بره براتون

ممنون عزیزدلم همچنین 

نکته اول:پروفایل عکس خودم و نامزدمه...نکته دوم:ریپلای کسایی که ازشون خوشم نمیاد رو نمیخونم...نکته سوم:نکته ی اول و دوم خیلی مهمه پس سوال نکنید و بدونید ماچ به کله ی خوشگلای سایت