2777
2789
عنوان

عکس خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 59 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میزاری باز

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خونت قشنگه وسایلاش. بنظرم رنگ سبز بگیر

پیج eldo_gallery  راهنماییت میکنه .هم شال مبل داره هم کوسن.

تابلو بالای مبلت سبکش مناسب مبلات نیس.

نام کاربریم اشتباه نوشتم.روباه پیر میخواستم باشه که بعدا متوجه شدم غلط نوشتم.🫨
عزیزمی ممنونعقدی؟

نه نامزدم 

هردو ازدواج دوممونه خیلی حسرت کشیدم 

الانم یکساله داریم اشنامیشیم بعداز صفر قراره حدی تربشیم اگه خدا بخواد 

مشاوره هامونم داریم میریم

تاپیک قبلمو حتما یه نگاه بنداز دارم کتابمو مینویسم 

نکته اول:پروفایل عکس خودم و نامزدمه...نکته دوم:ریپلای کسایی که ازشون خوشم نمیاد رو نمیخونم...نکته سوم:نکته ی اول و دوم خیلی مهمه پس سوال نکنید و بدونید ماچ به کله ی خوشگلای سایت
کوسن برای هر مبلی لازمه، یکی پشتش درد میکنه نمیتونی که بالش بیاری واسش عزیزم

داره کوسن میگم ی چیزی بزارم یکم‌رنگ بده ب خونه

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

خونت قشنگهشال مبل به خونت نمیاداون تابلو هم به نظرم برداری خونت شیک تر میشه

عزیزی

خیلی خالی میشه تابلو نباشه فعلا نمیتونم بخرم مدل دیگه وگرنه دلم میخواد

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

چند سالتونه

۲۸ عزیزم 

تاپیک قبلمو ببینید 

درشرف ازدواج دومم 

نکته اول:پروفایل عکس خودم و نامزدمه...نکته دوم:ریپلای کسایی که ازشون خوشم نمیاد رو نمیخونم...نکته سوم:نکته ی اول و دوم خیلی مهمه پس سوال نکنید و بدونید ماچ به کله ی خوشگلای سایت