2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

223 بازدید | 28 پست

خودم مجردم ولی یه سوال میپرسم بی حاشیه جواب بدین 

یه عده شوهراشونو چیکار میکنن اینقده به حرفشونن 

داداش من اسم پول میومد تو مجردیش طرفو جرمیداد، برا یت قرون دوهزارش حساب کتاب داشت 

بعد از ازدواجش یعنی زنش راه به راه پول خرج میکنه و هیچی هم نمیگه(نوش جونش بذام این موضوا مهم نیس) 

دلم میخاد بدونم چیکار میکنن، منم یاد بگیرم برا اینده ، روم.نیست بپرسم ازش

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من یه مدت محبت می کردم در حد زبانی و نوازش و ماساژ اینا .دو ماه مدام .یعنی هر روز زود میومد خونه .مهربونم میشد .پول می‌داد .هر چی می گفتم می خرید .هزار بار زنگ میزد .اون که اصلا اهل حمایت از تو نبود خانواده ش تو می کفتن از من دفاع می کرد.بعد دیگه خسته شدم .محبت نمی کنم اونم برگشت حالت عادی

هعی خواهر اونا چیزاشون از طلاس

مثلا تازه عروسی کرده بود من بودم عمرا میگفتم دندونام خرابه، تمام دندونا رو بعد عروسیش یکی یکی درست کرد خیلی باحاله بخدا 

خیلی دلم میخاد منم این مدلی باشم 

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔
پول باز یه چیزی .اینایی که کلا کندن بردن سمت خودشون.پسره سالی یه بار به زور میاد خونه خانوادش اونا چ ...

اینم کم کم میبره اصلاداخلاق داداشم زیر و رو شده