2777
2789
عنوان

غذای بیرون چند مدت یه بار میخرین

148 بازدید | 18 پست

سلام

من خودم حس میکنم زیاذیش اصلا خوب نیس چون خیلی گرون شده و بهداشت ضعیف

بحث خسیسیم نیس چون چند برابرشو ادم خونه درست میکنه میخوره.

ما فقط چند باری کوبیذه میگیریم چون برا بیرون خوش طعمه🤩😂

هفته ای یکی دوبار

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت حوصله نداشته باشم غذا درست کنم گاهی میشه دو هفته یا سه هفته یبار گاهی هم هفته ای دوبار فقط هم ناهار 

قبلا که ساندویچ ارزونتر بود شام بیرون زیاد می‌گرفتیم ولی الان بنظرم صرف نمیکنه بابت یه ساندویچ اینهمه هزینه کنیم دیگه فست فودا رو تو خونه درست میکنم 

هروقت حوصله نداشته باشم غذا درست کنم گاهی میشه دو هفته یا سه هفته یبار گاهی هم هفته ای دوبار فقط هم ...

اره منم منظورم همینه

غیر عادی همه چیو‌گرون کردن

فقط در مواقع ضرروی باید گرف

یا مناسبت ها

اره منم منظورم همینهغیر عادی همه چیو‌گرون کردنفقط در مواقع ضرروی باید گرفیا مناسبت ها

وآقا به صرفه نیستند نمیدونه باید از خوردنش لذت ببره یا بابت قیمتش حرص بخوره ولی جدیدا دخترعمم غذاپزی تو شهرستان زده قیمتش خیلی مناسبه همش میگم که تو استان بود ازش میخریدیم

بچه که نداشتیم هفته ای سه چار بارم میشد اما الان سعی میکنم هر چی کمتر بهتر میترسم بهداشتی نباشه بچه هام که بدنشون ضعیفه کلا خانوادگی فست فودی نیستیم ب قول شما کبابی جیگرکی اگر بریم اونم باز سعی کردیم ماهی یکی دوبار بیشتر نشه