2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغلت منظورم بود اخه خیلی شنیدم که از سختیهاش میگن تونستی کنار بیایی با نبودش ؟ چیکارا کردی که فراموش ...

شغلم بله متأسفانه چون من آموزش دیدم پرستاری حقوق خیلی کم میدن ۵میل حقوقمه سخت هست ولی خب مجبوریم

آره دیگه در نبودش خودم به کار مشغول کردم آخه ۴سال و نیم باهم بودیم

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

منتظر نتایج فرهنگیان....

اگه قبول نشم و شرط سنی همون ۲۴ باشه میخوام برای آخرین بار شانسم و امتحان کنم و بشینم بخونم دوباره

متاهلم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
پایدار باشید میشه بیشتر از رابطتتون بگی که چه مدلیه مثلا چقد بیرون میرید ارتباط فیزیکیتون چقده تا حا ...

هر وقت بتونیم بیرون میریم ی وقتا کمتر میشه چون ایشون هم شاغل هست شیفت داره از عصر تا نصفه شب هم دانشجوی ارشد هست و خب خودمم دانشجو بودم تازه تموم کردم هرروز کلاس یا امتحان داشتم گاهی اوقات نمیشد زود به زود بیرون بریم 

ما تو مجازی آشنا شدیم اما همسایه دراومدیم ، من هفده سالم بود اون موقع ایشون بیست و چهار و سرباز 

ما باعث پیشرفت هم شدیم من دانشگاه تاپ دولتی رشته مورد علاقمو قبول شدم همیشه تو دانشگاه جز دانشجو های ممتاز بودم ایشون همیشه تشویقم میکرد 

منم تو خدمتش کنارش بودم خیلی سختیا کشیدیم خیلی سنگا جلو پامون افتاد خودم انتخاب رشته ارشد براش نوشتم ارشد ایشونم بهترین دانشگاه قبول شد  

بله جدایی یکبار سه سال پیش داشتیم البته سر خیانت یا مشکلات این شکلی نبود و بعد دوماه دوباره برگشتیم به هم 

بله ما باهم راحتیم و البته حد و حدود رو هم رعایت میکنیم ایشون ازمایشش رو پس داده تو این چهار سال و خرده ای 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

سلام عزیزم ممنونم 

متاهل خانه دار و بچه دار 🫠😉

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹
هر وقت بتونیم بیرون میریم ی وقتا کمتر میشه چون ایشون هم شاغل هست شیفت داره از عصر تا نصفه شب هم دانش ...

ببخشید میپرسم میشه بدونم که باهم دست دادن یا بوس و بغل هم پیش اومده براتون ؟ 

خیلیم عالیه انشالله سفید بخت بشی