2777
2789
عنوان

بیا گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 45 پست
هه اونان سورا گویاجیام

گوروم دا

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بیر سری ویردیم باشین سیندیر دیم

سنن قورخمالیدی 😂😂

منیم ده بیدنه پسرخاله ام وار همیشه داوامیز واردی 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

سنن قورخمالیدی 😂😂منیم ده بیدنه پسرخاله ام وار همیشه داوامیز واردی

بابا اولرینه د گتمرم کی 

بوگون د باجیمین اوغلون وردیم 

دد سی حیسلندی اونان دا داوا الدیم  

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷

بابا اولرینه د گتمرم کی بوگون د باجیمین اوغلون وردیم دد سی حیسلندی اونان دا داوا الدیم

لعنتی ، همه رو هم میزنی با بچه چیکار داشتی خب 😂😂

اخلاق صفر احمال درگیری ۱۰۰ درصد

بوجور ترشیده اولارسان 😂

ول ل بابا عری نیلیرم کی گوی جهنم اولسونار

بدرد نخورهای جامعه ان 😂😂

دقیق کنکوردان چیخسام عره گتمیجیم

انشالا 

من کی حس الیرم تباه اولموشام دای 😅

نیه ن اولوپ کی گدجیم تهرانا

واسه چی

کی؟ گل کرجه ، بیزه 

2827
2791
2779
2792