2821
2789
عنوان

تعیین شعبه

3538 بازدید | 18 پست

کسی امسال وام ازدواج گرفته؟؟

من دو ماه ثبت نام کردم هنوز ۳۶۰ نفر جلوم هستن هر روزم یه نفر میره جلو اینجوری تا یه سال بعدم نمیدن

کسی خبر داره بانکهایی دیگه ام همینن؟؟؟؟!

من آذر ثبت نام کردم ۳۷۰ نفر بود الان ۱۳۰ نفره دو هفتس همینجوری مونده 😐دق‌مرگ میشی تا بدن 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

عزیزم من بانک توسعه تعاون اول ثبت نام کردم بعد خیلی طول می کشید و هفته ای یک نفر جلو می رفت توی صف .

بعد لغو دادم و بانک ملت رو انتخاب کردم . 

ظرف دو سه روز بعد نوبت من شد . به نظرم بانک رو عوض کن 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من بانک توسعه تعاون اول ثبت نام کردم بعد خیلی طول می کشید و هفته ای یک نفر جلو می رفت توی صف . ...

چقد خوب خداروشکر که گرفتین

شما امسال گرفتین؟  کدوم استان هستین؟ و اینکه خودتون ثبت نام و تغییر بانک رو انجام دادین یا کافینت انجام داد برای شما؟

چقد خوب خداروشکر که گرفتینشما امسال گرفتین؟ کدوم استان هستین؟ و اینکه خودتون ثبت نام و تغییر بانک ر ...

من مشهد هستم . پارسال وام ازدواج گرفتم . بله عزیزم خودم داخل سایت وارد شدم و همه کارهاشو انجام دادم .

به نظرم خودتون با گوشی انجام بدید بهتره . چون هر روز میتونی سایت رو چک کنی و ببینی چه بانک هایی باز شدن و چند نفر توی صف هستن 🌷

فکر کنم بانک ملی هم خوب باشه . اما کلا تا جایی که من تحقیق کردم چه بانکی خوب هست برای وام ازدواج ؛ میگفتن که بانک های دولتی رو انتخاب کنید . بانک های خصوصی تا جایی که می‌دونم سخت گیر هستن . 

فکر کنم بانک ملی هم خوب باشه . اما کلا تا جایی که من تحقیق کردم چه بانکی خوب هست برای وام ازدواج ؛ م ...

پس بانک رو عوض میکنم

خیلی ممنون که وقت گذاشتی و توضیح دادی 

چقد بده واقعا😐شما کدوم بانک هستین؟ و کدوم استان؟

مسکن ، کزمانشاه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

پس بانک رو عوض میکنمخیلی ممنون که وقت گذاشتی و توضیح دادی

دخترعمو شوهر منم بانکشو عوض کرد یهو ۹۰۰ نفر افتاد جلوش یسال طول کشید 😑 خیلی‌مراقب باش معکوس نشه برات مخصوصا تو این اوضاع که اصلا. بودجه ندارن و ثبت نام نمیکنن

دخترعمو شوهر منم بانکشو عوض کرد یهو ۹۰۰ نفر افتاد جلوش یسال طول کشید 😑 خیلی‌مراقب باش معکوس نشه برا ...

اتفاقا نامزدم از همین میترسه . فوقش یکیمون جابعجا میکنه 

خیلی ممنون