tifani2 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8456 عنوان درد و دل 50 بازدید | 7 پست شوهرم موهاش ریخته دندوناش هم احتیاج به کامپوزیت داره .بعد من الان دو سه ساله میگم برو بکار نمیره برای خودش دلش نمیاد خرج کنه .یا بهش میگم برو بوتاکس بزن بغل چشمش چین میخوره نمیکنه .چیکار کنم روم نمیشه واقعا باهاش بیرون برممن ۳۰سالمه اون ۳۶ گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است. 1403/04/31 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tifani2 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8456 الان ماه دیگه عروسی دخترخالمه میگم جلو فامیل های شوهر اون خیلی بی ریخته اوضاع اینجوری گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
tifani2 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8456 شاید خجالت میکشه قدرش رو بدون. به خودش نمیگم اینهارو اما مثلا میگم تو حیفی برس بخودت ازاین گوش میگیره از اون گوش درمیکنه گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
jonninininini عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6849 چی بگم والا شوهر من خوشگلهمنم انصافا قیافم خوبه ها زشت نیستماونقدر از خوشگلیش تعرف کردم چند روز پیش جرو بحث میکردیم گفت تو زشتی خجالت میکشم باهات بیرون برم فقط اینو بگم با زبون خوش راضیش کن بره ب خودش بره مستقیما نگو خجالت میکشم خیلی بهش بر میخوره
tifani2 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8456 چی بگم والا شوهر من خوشگلهمنم انصافا قیافم خوبه ها زشت نیستماونقدر از خوشگلیش تعرف کردم چند روز پیش ... آره دوستم منم بهش میگم به خودت برس حیفی و اینا اما کو گوش شنوا هرکسی میبینه سر شوخی و باز میکنه هی میگه کچل خیلی ناراحت میشم تو اینستام هیچ وقت ازش عکس و فیلم نمیزارم گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
zendeghitalkh عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 403 به خودش نمیگم اینهارو اما مثلا میگم تو حیفی برس بخودت ازاین گوش میگیره از اون گوش درمیکنه ان شاءالله شاد و خوشبخت باشید.
tifani2 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8456 ان شاءالله شاد و خوشبخت باشید. ممنونم عزیزم 💞 همچنین گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.